• 1403/05/31 - 13:22
معاونت بین الملل و مرکز مطالعات دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

تخصیص امتیاز توانمندسازی به شرکت‌کنندگان در برنامه پخش همزمان amee

پخش همزمان همایش انجمن آموزش پزشکی اروپا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و دانشگاه‌های کلان مناطق آمایشی کشور برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان فرصت کسب امتیاز توانمندسازی و گواهی شرکت را ارائه می‌دهد.

مدیر مرکز مطالعات دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، دکتر نوشین کهن، اعلام کرد که این همایش با همکاری کلان مناطق آمایشی کشور و به‌ویژه در کلان منطقه ده، با مشارکت دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این همایش امتیاز توانمندسازی معتبر دریافت خواهند کرد. این امتیاز به‌ویژه برای اعضای هیأت علمی در نظر گرفته شده است. علاوه بر امتیاز توانمندسازی گواهی شرکت در همایش به تمامی شرکت کنندگان و دانشجویان ارائه خواهد شد.

این همایش شامل مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی با حضور متخصصان و اساتید برجسته است که به ارائه آخرین تکنیک‌ها، یافته‌های علمی و رویکردهای نوین در آموزش پزشکی خواهد پرداخت.

لازم به ذکر است ثبت نام از طریق لینک  قبل از برگزاری همایش الزامی است.

تاریخ برگزاری: ۵ تا ۷ شهریور ماه
 مکان:  دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری دانشگاه شهید بهشتی