• 1403/06/10 - 06:30
مدارس تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی

چهارمین دوره مدارس تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند چهارمین دوره مدارس تابستانه هوش مصنوعی در علوم پزشکی را برگزار می‌کند.

این دوره که به صورت مجازی و همزمان از تاریخ 5 شهریور آغاز می‌شود، شامل موضوعات متنوعی در زمینه کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی است. از جمله سرفصل‌های این دوره می‌توان به مدل‌های پیش‌بینی در مراقبت‌های بهداشتی و درمانی، دورا پزشکی، مطالعات مرور نظام‌مند با تمرکز بر مداخلات سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی در پردازش دادگان پزشکی، فناوری‌های نوین آموزشی مانند واقعیت مجازی و افزوده، طراحی سیستم‌های کمک تشخیصی، نسخه نویسی هوشمند  و یادگیری عمیق در علوم پزشکی اشاره کرد.

مدرسین این دوره از اساتید برجسته و متخصص در حوزه هوش مصنوعی  در علوم پزشکی هستند. علاقه‌مندان می‌توانند از تاریخ 22 مرداد برای ثبت نام در دوره های این مدارس تابستانه  به وب سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند  به آدرس smums.ac.ir مراجعه نمایند.

این دوره فرصت مناسبی برای دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان حوزه پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت است تا دانش خود را در زمینه کاربردهای نوین هوش مصنوعی در علوم پزشکی ارتقا دهند.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام بر روی لینک ثبت نام مدارس تابستانه کلیک نمایند.

جهت دریافت لیست عناوین اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : امور دانشگاهی