• 1403/07/04 - 14:36
معاونت بین الملل

برگزاری دور جدید آمادگی آزمون زبان MHLE در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند دوره‌های فشرده‌ای را برای آمادگی جهت شرکت در آزمون زبان MHLE برگزار می‌کند. این دوره‌ها با هدف تقویت مهارت‌های زبانی داوطلبان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی طراحی شده و دوره جدید این کلاس‌ها از مهرماه آغاز می‌شود.

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در راستای ارتقای توانمندی‌های علمی و مهارتی دانشجویان علوم پزشکی و با توجه به الزامات و مصوبات شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی، دوره‌های تخصصی آمادگی آزمون MHLE را راه‌اندازی کرده است. این دوره‌ها با هدف آماده‌سازی داوطلبان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  برای این آزمون زبان انگلیسی، به یکی از  برنامه‌های آموزشی دانشگاه تبدیل شده و دانشجویان و داوطلبان زیادی برای شرکت در این دوره‌ها ثبت‌نام کرده‌اند.

دکتر سید احمد احمدی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، از استقبال فوق‌العاده از این دوره‌ها خبر داد. او اشاره کرد که تا کنون بیش از 150  نفر در این دوره شرکت کرده‌اند و این موفقیت حاصل همکاری با گروهی از بهترین اساتید زبان انگلیسی در حوزه علوم پزشکی است. این دوره‌ها با تمرکز بر چهار مهارت کلیدی زبان شامل شنیداری، خواندن، واژگان و گرامر، به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شرکت‌کنندگان بتوانند در مدت زمانی کوتاه، مهارت‌های لازم را کسب کرده و برای آزمون MHLE به بهترین شکل آماده شوند.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در ادامه گفت: یکی از  نقاط قوت این دوره‌ها، استفاده از سامانه یادگیری آنلاین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند که به صورت تخصصی برای این دوره‌ها بهینه‌سازی شده و امکانات متنوعی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. این سامانه نه‌تنها امکان دسترسی به محتوای آموزشی را در هر زمان فراهم می‌کند، بلکه به دانشجویان اجازه می‌دهد تا به صورت تعاملی با اساتید در ارتباط باشند. همچنین، تمامی جلسات آموزشی به صورت ضبط‌شده در دسترس دانشجویان قرار می‌گیرد تا بتوانند در هر زمان به محتوای آموزشی دسترسی داشته و مطالب را مرور کنند. این انعطاف‌پذیری باعث شده است تا شرکت کنندگان از نقاط مختلف کشور نیز به راحتی از این دوره‌ها بهره‌مند شوند.

دکتر احمدی همچنین از برنامه‌های بلندمدت دانشگاه در زمینه ارتقای کیفیت و توسعه محتوای آموزشی این دوره خبر داد. وی تأکید کرد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به دنبال ارائه دوره‌های پیشرفته‌تر و تخصصی‌تر در حوزه زبان انگلیسی برای داوطلبان آزمون MHLE است. این برنامه‌ها شامل ارائه محتواهای تخصصی‌تر، افزودن تمرینات عملی بیشتر، و گسترش همکاری با اساتید بین‌المللی خواهد بود.وی افزود که دانشگاه در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد دوره‌هایی است که به‌طور ویژه به نیازهای داوطلبانی که قصد تحصیل در مقاطع بالاتر یا در دانشگاه‌های بین‌المللی را دارند، پاسخ دهد. این برنامه‌ها با همکاری نزدیک با گروه‌های آموزشی مختلف و استفاده از تجربیات موفق دوره‌های پیشین طراحی خواهند شد.

شایان ذکر است که دوره جدید آمادگی آزمون MHLE دانشگاه علوم پزشکی هوشمند از مهرماه سال جاری آغاز خواهد شد. داوطلبان محترم  می‌توانند از هم‌اکنون به وب‌سایت دانشگاه مراجعه کرده و فرآیند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند. این دوره‌ها فرصت بی‌نظیری برای تقویت مهارت‌های زبانی و آمادگی برای آزمون MHLE فراهم می‌کنند. جزئیات بیشتر درباره این دوره‌ها و زمان‌بندی آن‌ها از طریق پلتفرم‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

• گروه خبری : امور بین الملل