24 تا 26 اردیبهشت ماه در تهران:
جدیدترین دستاوردهای حوزه هوشمصنوعی در«دومین کنگرهی بین المللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» ارائه میشود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، از برپایی «دومین کنگرهی بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» طی روزهای 24 تا 26 اردیبهشت ماه 1404 در مرکز همایشهای بینالمللی ایران خبر داد و گفت: این کنگرهی سه روزه با حضور بیش از 3 هزار نفر از علاقهمندان به حوزه هوشمصنوعی و علومپزشکی برگزار خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند-دکترحسن بختیاری، رئیس دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی افزود: هدف از برپایی این کنگرهی بینالمللی تبادل اطلاعات، همفکری و برنامهریزی برای پیادهسازی نظام هوشمند در بخش سلامت اعم از آموزش، پیشگیری، سیاستگذاریها، مراقبتهای بهداشتی و خدمات درمانی است.
وی تصریح کرد: پزشکی شخصی محور، پردازش داده های پزشکی، هوشمصنوعی در داروسازی، فناوری و تجهیزات پزشکی، هوش مصنوعی در سلامت دیجیتال، هوش مصنوعی مولد در مراقبت های بهداشتی و درمانی و سیاست گذاری، قانونگذاری و مدیریت سلامت در حوزه هوش مصنوعی از محورهای این کنگره سه روزه هستند.
دکتر بختیاری تصریح کرد: یکی از تفاوت هایی که سعی شده تا در کنگره امسال ایجاد شود، ارایه یافتهها و دستاوردهای جدید در حوزه هوشمصنوعی، سلامت و حوزه علوم پزشکی است، چون همان طور که می دانیم، تحولات در حوزه هوشمصنوعی به سرعت در حال رخ دادن است.
وی گفت: تاکنون سه پیش کنگره برای «دومین کنگره بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» در محورهای سیاست گذاری، قانونگذاری و مدیریت سلامت در حوزه هوش مصنوعی؛ هوش مصنوعی در سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی در داروسازی برگزار شده است.
رئیس «دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» افزود: از 974 مقاله دریافتی 799 مقاله پذیرفته شده است که 103 مقاله به عنوان سخنرانی و696 مقاله به صورت پوستر ارایه خواهد شد.
به گفته وی در این کنگره دانشمندانی از حوزه هوش مصنوعی و از دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم سراسر کشور حضور خواهند داشت. همچنین میهمانانی از کشورهای استرالیا، مالزی، ترکیه، کانادا، سوئد، اسپانیا و انگلستان به صورت حضوری و برخط شرکت خواهند کرد.
دکتر بختیاری یادآور شد: همچنین همزمان با برپایی این کنگره، نمایشگاه جانبی از دستاوردهای علمی شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حیطه های مرتبط با هوشمند سازی در نظام سلامت برگزار خواهدشد.
وی با اشاره به اینکه حضور اندیشمندان خارج کشور در این کنگره سبب ایجاد ارتباطات بینابینی میان متخصصان داخل و خارج از کشور در حوزه هوش مصنوعی خواهد شد، اظهار داشت: ترجیح ما بر حضور فیزیکی مهمانان خارجی در این کنگره است؛ اما برای افرادی که حضور درکنگره برایشان امکانپذیر نباشد، نیز تمهیداتی فراهم شده تا بتوانند به صورت آنلاین مشارکت کنند.
مسئول دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، همچنین از برپایی کارگاه های جانبی همزمان با برپایی این کنگره خبر داد و گفت: برای «دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» 15 کارگاه تخصصی پیشبینی شده است که 4 کارگاه پیش از برگزاری کنگره و 11 کارگاه نیز همزمان با برپایی کنگره برگزار خواهد شد.
در آخر دکتر حسن بختیاری، رئیس دومین کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی از علاقه مندان به حضور در این کارگاه ها دعوت کرد.
به منظور کسب اطلاعات دقیق تر در این زمینه و جزییات به سایت«دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی» به نشانی https://aims.smums.ac.ir/ مراجعه کنند.
دکتر بختیاری در پایان از تمامی علاقه مندان به حوزه هوش مصنوعی دعوت کرد تا در این کنگره بین المللی که به مدت سه روز از 24 تا 26 اردیبهشت ماه 1404 در تهران و در مرکز همایش های بینالمللی ایران، برگزار می شود، حضور به هم رسانند.
نظر دهید