جمعی از شرکت کنندگان در«دومین کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی»:
خواستار حمایت از توسعه تحقیقات بنیادی و کاربردی در هوشمصنوعی به منظور دستیابی به راهکارهای نوین در حوزه سلامت شدند
«دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» با تقدیر از برگزیدگان حوزههای مختلف هوشمصنوعی و نیز قرائت بیانیه پایانی این نشست از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند روز جمعه 26 اردیبهشتماه 1404 به کار خود پایان داد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند-جمعی از شرکت کنندگان در«دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» در بیانیه پایانی این کنگره خواستار حمایت از توسعه تحقیقات بنیادی و کاربردی در هوشمصنوعی به منظور دستیابی به راهکارهای نوین برای تشخیص، درمان، پیشگیری و مدیریت بیماریها شدند.
شرکت کنندگان در این کنگره همچنین بر همکاری بین رشتهای و بینالمللی گسترش یافته و تشکیل شبکههای علمی پویا میان پژوهشگران، دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی و صنایع مرتبط تاکید کردند.
این بیانیه با اشاره به نقش آموزش و اهمیت آن در توسعه پایدار خواستار توجه ویژه به توانمند سازی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه هوشمصنوعی و علوم پزشکی شده است.
بیانیه مذکور با اشاره به اینکه رعایت اصول اخلاقی، حقوقی و حفظ حریم خصوصی بیماران در تمامی مراحل توسعه و به کارگیری فناوریهای هوشمصنوعی مورد تاکید جدی است، یادآور شد: به دنبال پیشنهاد پروفسور داریوش فرهود(پدر علم ژنتیک ایران) و موافقت هیات رییسه «دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی، تشکیل کمیته ملی اخلاق در هوشمصنوعی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی هوشمند قرار گرفته است.
حمایت از نوآوری، استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزهی هوشمصنوعی پزشکی با هدف ارتقای خودکفایی علمی و فناوری کشور از دیگر بندهای این بیانیه را تشکیل می دهد.
در این بیانیه همچنین بر ایجاد زیر ساختهای مناسب و تدوین سیاستهای حمایتی لازم به منظورتسهیل پیادهسازی فناوریهای هوشمصنوعی در نظام سلامت تاکید شده است.
شناسایی و رفع چالشها و موانع موجود در مسیر توسعهی هوشمصنوعی در علوم پزشکی از جمله کمبود دادههای باکیفیت، زیرساختهای فنی و مسایل مربوط به پذیرش فناوری توسط جامعه پزشکی از دیگر مواردی است که شرکت کنندگان در«دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» بر آن اتفاق نظر داشتند.
معرفی برگزیدگان کنگره:
- برگزیدگان ارایه شفاهی
برترین مقالات ارائه شده به صورت شفاهی در دو بخش استادان و هیات علمی و نیز دانشجویی انتخاب شدند که در این میان از 103 مقاله ارائه شده به دبیرخانهی کنگره 37 مورد توسط استادان و 66 مورد توسط دانشجویان به صورت شفاهی ارائه شدند.
بنا بر این گزارش، در مراسم اختتامیه این کنگره و در بخش ارائهی شفاهی استادان از دکتر شکوفه اعلایی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر حمید ایران نژاد، دانشیار گروه شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی مازندارن استادان و در بخش دانشجویی از فریبا آژدرپور، کارشناس ارشد هوشمصنوعی تقدیر شد.
- برگزیدگان بخش پوستر
از میان 623 پوستر علمی، پس از داروی علمی و بررسی کیفیت علمی و نوآوری آثار از هدیه خاشعی، محمد فیاض و رضا محمد زاده ماکویی تقدیر به عمل آمد.
- بخش استعدادهای درخشان
در این بخش که با هدف شناسایی نخبگان جوان و حمایت از ایدههای نوآورانه برگزار شد، در بخش طرحهای استارتاپی، یاشار خانی، دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در بخش طرحهای تحقیقاتی کیمیا ابریشمی فر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزیده شده از آنان تقدیر شد.
- بخش مسابقه:
در بخش مسابقه تیم اسمارت لیور، انتخاب و به عارف آرمین فر، عرفان عربیون، سهیل رستگار، نازنین قبادی و سارگل مسلمی جایزه اهدا شد.
- بخش نمایشگاه:
غرفه صاایران به عنوان غرفه برتر نمایشگاهی «دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» انتخاب شده و از آن تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است، «دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی» که روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه 1404 با حضور جمعی از متخصصان و صاحبنظران حوزهی هوشمصنوعی در مرکز همایشهای بینالمللی ایران، آغاز به کار کرد، روز جمعه 26 اردیبهشت ماه 1404 به کار خود پایان داد.
نظر دهید