• 1403/05/17 - 14:42
معاونت امور دانشگاهی

دریافت کارت آزمون پایان‌ترم تابستان 1403 و لیست دانشگاه های محل آزمون دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

به اطلاع می‌رساند کارت ورود به جلسه آزمون حضوری پایان‌ترم تابستان 1403 جهت اطلاع دانشجویان از زمان دقیق آزمون­ها، در سامانه آزمون دانشگاه علوم پزشکی هوشمند  قرار گرفته است.

دانشجویان می‌توانند با کدملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه آزمون شده و با انتخاب گزینه مشاهده پنل کاربری گزینه‌ی چاپ کارت، کارت آزمون خود را دریافت نمایند.

نکته مهم: (نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره پاسپورت ده رقمی با اضافه نمودن صفر به اول آن است)

همچنین جهت دریافت لیست آدرس حوزه آزمون های اعلامی از سمت دانشگاه های مبدا اینجا را کلیک نمایید.

همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت ملی یا شناسنامه در روز آزمون برای تمامی دروس الزامی می باشد.

جهت مشاهده تقویم آزمون ها اینجا را کلیک نمایید.

• گروه خبری : امور دانشگاهی