• 1403/04/05 - 11:49
معاونت زیرساخت

کارگاه یک‌روزه آگاهی بخشی پرسنل سازمان در حوزه امنیت اطلاعات

در تاریخ 26 خرداد ماه 1403، کارگاه یک‌روزه‌ای با عنوان "آگاهی بخشی پرسنل سازمان در حوزه امنیت اطلاعات" توسط معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار شد. این کارگاه از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر به صورت حضوری برگزار گردید و اعضای هیات علمی و کارشناسان دانشگاه در آن شرکت کردند.

در این کارگاه، مباحث مختلفی پیرامون امنیت اطلاعات توسط مهندس مجید نعمتی مدرس کارگاه مطرح شد که شامل انواع خطرات احتمالی، اقدامات مدیریتی و فنی جهت حفظ امنیت، معرفی انواع تهدیدهای داخلی و خارجی از جمله باج‌افزار، مهندسی اجتماعی، حملات دنیای اینترنت، مخاطرات فیزیکی، مخاطرات شبکه های اجتماعی، phishing و حملات رمز عبور بود.  هر یک از این موارد به تفصیل توضیح داده شد و مثال‌هایی برای درک بهتر مخاطبان ارائه گردید.

یکی از بخش‌های مهم این کارگاه، ارائه استانداردهای لازم برای ایجاد یک پسورد قوی بود که می‌تواند نقش بسزایی در افزایش امنیت اطلاعات ایفا کند. در پایان کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و شرکت‌کنندگان توانستند سوالات خود را مطرح و پاسخ‌های لازم را دریافت کنند.

این کارگاه با هدف افزایش آگاهی و دانش پرسنل در حوزه امنیت اطلاعات برگزار شد و با استقبال خوبی از سوی حاضران مواجه شد.

• گروه خبری : زیرساخت