ریاست
رحلت رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) تسلیت باد
در آستانه بیست و هشتمین روز از ماه صفر هستیم و عزادار پیامبر خوبی ها و مهربانی ها که بعد از 63 سال زندگی پر از نور و عشق در چنین روزی رحلت یافتند و جامعه مسلمین جامه عزای این مصیبت را به تن کرد.
پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) درشانزدهم آبان سال 1397 هجری شمسی، برابر با بیست و هشتم صفر سال 1440 هجری قمری و مطابق با هفتم نوامبر سال 2018 میلادی در 63 سالگی، چشم از جهان فروبست. آن بزرگوار 52 سال قبل از هجرت، در شهر مکه متولد شد. حضرت محمد (ص ) از اوان جوانی به خاطر صداقت و درستی اش، از محبوبیت خاصی در جامعه آن روز مکه برخوردار بود و بدین لحاظ به او لقب امین داده بودند. حضرت محمد(ص ) در 40 سالگی، به امر خداوند متعال به مقام بلند نبوت مبعوث شد تا مردم را به سوی خداوند یکتا، عدالت و برادری دعوت کند و امتیازات موهوم قومی، نژادی و طبقاتی را لغو کند. حضرت محمد (ص)، اسلام را در قالب دینی جامع، کامل و جاوید به جهانیان عرضه کرد.
۲۸ صفر رحلت پیغام دار آخرین، خاتم نبوت را نگین
حضرت رسول واپسین، عینیت قرآن کریم
حضرت رسول اکرم صلیالله علیه و آله بر مسلمانان جهان تسلیت باد
امام حسن مجتبی (ع)
نوه پاک رسول گرامی اسلام (ص) دربیست و هشتم صفر سال 50 هجری قمری و به روایت قوی تر در هفتم صفر به شهادت رسید. امام حسن (ع) فرزند حضرت فاطمه (س)، دختر گرامی حضرت محمد(ص)، در سومین سال هجرت پیامبر اسلام به مدینه، در این شهر متولد شد. امام حسن (ع) این افتخار را داشت که هفت سال اول عمر خود را در پرتو تربیت الهی جدش پیامبر اسلام (ص) با تعالیم و معارف اسلامی آشنا شود . 37 سال از عمر مبارک امام حسن (ع) گذشته بود که پدر بزرگوارش حضرت علی (ع) به شهادت رسید و وظیفه خطیر هدایت جامعه اسلامی و نشر و گسترش قوانین قرآن و سنت پیامبر(ص ) بر عهده امام حسن (ع) قرار گرفت. مسلمانان پس از شهادت حضرت علی (ع) با امام حسن (ع) بیعت کردند. امام حسن (ع) پس از رسیدن به خلافت، با کارشکنی معاویه بن ابوسفیان مواجه شد و در نتیجه، سپاهی را که پدرش برای جنگ با معاویه تدارک دیده بود، آماده کرد. اما امویان با حیله و نیرنگ، یاران امام حسن (ع) را از اطرافش پراکنده کردند. به تدریج آن بزرگوار متوجه شکاف عمیق بین سپاهیان خود شد که احتمال پیروزی در جنگ را بشدت کاهش می داد. در این زمان امام حسن (ع) که اساس دین اسلام را در خطر می دید، به خاطر حفظ مصالح مسلمانان، صلح با معاویه حاکم اموی را پذیرفت. اما نفوذ معنوی و محبوبیت امام حسن (ع) در بین مردم چنان بود که حاکم اموی از آن حضرت سخت در هراس بود. وی می دانست که روشنگری های امام حسن (ع) در مورد ماهیت امویان، پایه های حکومت آنان را تهدید می کند. به همین دلیل معاویه در توطئه ای، امام حسن (ع) را مسموم کرد و به شهادت رساند.
هر که بشنیده صداى مجتبى
تا ابد شد مبتلاى مجتبى
سالها بهر حسین باید گریست
تا کنى درک عزاى مجتبى
شهادت امام حسن مجتبی (ع)تسلیت باد
شهادت امام رضا (ع)
شهادت امام رضا (ع)، که به نامهای علی بن موسی الرضا و ابوالحسن مشهور است، هشتمین امام شیعیان است. امام رضا در سال ۱۸۳ هجری قمری، پس از شهادت پدرش امام موسی کاظم، به امامت رسید. دوران امامت او با حکومت خلفای عباسی مقارن بود، و او در این دوران با چالشها و تنشهای سیاسی زیادی روبرو شد امام رضا در سال ۲۰۳ هجری قمری (معادل ۸۱۸ میلادی) در شهر مرو (در شمال شرقی ایران کنونی)شهادت یافتند. این شهادت به دلیل مسمومیتی بود که به دستور الرشید، خلیفه عباسی، انجام شد.
عقل در درک تو مبهوت و گرفتار شده
عشق از عشق تو بیچاره و بیمار شده
چشم از اشک لبالب شده و تار شده
بس که نور است که در این حرم انبار شده
شهادت امام رضا «ع» تسلیت باد
نظر دهید