- 1401/12/28 گزارش کامل برگزاری کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE 2022 منتشر شد
- 1401/12/28 اولین جلسه ضبط محتوای آموزشی آناتومی به زبان انگلیسی برگزار شد
- 1401/12/28 برگزاری اولین دوره آزمون جامع دانشجویان دکتری تخصصی (Ph.D.) یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی
- 1401/12/28 مسابقات هوش مصنوعی در علوم پزشکی
- 1401/12/15 ژورنال کلاب گروه هوش مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
- 1401/09/09 تغییر تاریخ برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی
- 1401/09/01 آگهی تجدید مناقصه عمومی تامین بخشی از نیروی انسانی
- 1401/07/13 اتاق واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند راه اندازی شد
- 1401/07/09 عقد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام
- 1401/06/15 راه اندازی دورا پزشکی موضوع اصلی تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و استانداری هرمزگان
مدرسه پردازش سیگنال های الکتریکی مغز (EEG و ERP)
مدتزمان: 22 ساعت
مدرسین دوره: خانم دکتر بغدادی (محقق پسادکتری دانشگاه امیرکبیر) و خانم مهندس دیاریان (دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی)
روزها و ساعات برگزاری دوره:
19 آبان (پنجشنبه): ساعت 8:30 الی 16:30
21 آبان (شنبه): ساعت 16:30 الی 20:30
23 آبان (دوشنبه): ساعت 16:30 الی 20:30
26 آبان (پنجشنبه): ساعت 8:30 الی 16:30
مقدمه:
ثبت و تحلیل سیگنالهای الکتریکی مغز (EEG) بهعنوان ابزاری جهت شناخت عملکرد مغز در حین انجام تکالیف عصب-شناختی و همچنین تشخیص و درمان بسیاری از بیماریها و اختلالات عصبی، استفاده میشود. از این رو در مطالعات به بررسی این سیگنال و تغییرات آن در طی شرایط مختلف پرداخته میشود.
تاکنون نرمافزارهای متعددی برای تحلیل این سیگنال ارائهشده است. یکی از آنها جعبهابزار EEGLAB است که با اضافه شدن به محیط نرمافزار MATLAB امکان اجرای بسیاری از پردازشهای مطرح در تحلیل سیگنالهای EEG را فراهم میآورد. این جعبهابزار دارای یک واسط گرافیکی با کاربری ساده است که به محققین در حوزههای غیر مهندسی و همچنین افرادی که بهتازگی تحلیل سیگنال EEG را شروع کردهاند این امکان را میدهد که بدون نیاز به کد نویسی و انجام عملیات پیچیده سیگنالهای خود را پردازش و تحلیل کنند. در بخش اول این کارگاه به معرفی مقدمات کاربردی این جعبهابزار پرداخته میشود. به علت ماهیت غیرخطی و پیچیده سیستمهای زیستی، اخیراً توجه ویژهای به پردازشهای غیرخطی شده است و محققین در تلاشاند تا امکان استفاده از این شاخصهای غیرخطی را در حوزههای تشخیصی و درمانی بررسی کنند. محاسبه این شاخصها در جعبه ابزار EEGLAB تعبیه نشده است. در بخش دوم این کارگاه انواعی از پرکاربردترین روشهای پردازش غیرخطی سیگنالهای زیستی ارائه شده و نحوه اجرای آنها در محیط MATLAB آموزش داده میشود.
همچنین مکانیابی سیگنال مغزی یکی از مباحث بروز و حایز اهمیت در حوزه پردازش سیگنالهای حیاتی و علوم اعصاب است. در بخش آخر این کارگاه ابتدا مفاهیم مقدماتی مرتبط با مکانیابی مطرح میشود و سپس با استفاده از جعبه ابزار FieldTrip نحوه مکانیابی منابع مغزی با استفاده از سیگنال EEGدر محیط MATLAB آموزش داده میشود.
قابل ذکر است، اکثر روشها و مباحثی که در این کارگاه معرفی میشوند، در مورد دیگر سیگنالهای زیستی و همچنین غیر زیستی نیز قابل استفاده هستند.
این دوره میتواند برای رشتههای علوم اعصاب محاسباتی، مهندسی، علوم پایه و دیگر محققین که نیاز دارند سیگنالهای مغزی را در کاربردهای تشخیص، درمان و یا طراحی واسطهای بین انسان و ماشین مورد پردازش قرار دهند، مفید واقع شود.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: