• 1394/09/23 - 07:37

اعضای هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مجازی انتخاب و منصوب شدند

با حکم وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مجازی انتخاب و منصوب شدند. این اعضا عبارتند از: - جناب آقای دکتر محمود واعظی، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات - جناب آقای دکتر حمید شهریاری، معاون محترم قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه - جناب آقای مهندس ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر محترم شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی - جناب آقای مهندس نصراله جهانگرد، رئیس محترم سازمان فناوری اطلاعات ایران - جناب آقای دکتر تشکری، استاد محترم دانشگاه - جناب آقای دکتر سید ناصر استاد، مشاور محترم معاون آموزشی و مسئول راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی این افراد به مدت 5 سال به عنوان اعضای هیات امنای دانشگاه منصوب شدند. با توجه به جایگاه و نقش راهبردی و مدیریتی هیات امنای دانشگاه امیدواریم شاهد تسریع در شکل گیری ساختار دانشگاه و توسعه آموزش مجازی در کشور باشیم.