• 1395/06/04 - 09:41

اولین جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی مجازی

در روز یکشنبه مورخ ۹۵/۵/۳۱ با حضور مقام عالی وزارت، معاون آموزشی و سایر اعضاء اولین جلسه هیات امناء دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل شد

در راستای روند شکل گیری ساختار دانشگاه علوم پزشکی مجازی و به منظور بهره مندی از تمامی ظرفیتهای قانونی و حمایتی جهت عملیاتی سازی برنامه های دانشگاه اولین جلسه هیات امناء در تاریخ 31/5/95 با حضور مقام عالی وزارت ، آقای دکتر لاریجانی معاون آموزشی و آقایان :◄    دکتر حمید شهریاری معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه و عضو هیات امنا دانشگاه◄    مهندس سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی و عضو هیات امنا دانشگاه◄    مهندس نصراله جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و عضو هیات امنا دانشگاه◄    دکتر سید ناصر استاد مشاور معاون آموزشی و عضو هیات امنا دانشگاهو آقای دکتر امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع شوراها و هیاتهای امناء  وسایر مدعوین تشکیل شد.ابتدا  آقای دکتر لاریجانی معاون آموزشی گزارشی در زمینه برنامه های دردست اقدام حوزه آموزش در قالب بسته های تحول در آموزش پزشکی و اقدامات انجام شده در زمینه توسعه آموزش مجازی بعنوان یکی از ماموریت های ابلاغی در بسته های تحول را ارائه نمودند .سپس آقای دکتر استاد مشاور معاون آموزشی ومسئول راه اندازی دانشگاه در زمینه روند شکل گیری دانشگاه واقدامات یکساله حوزه معاونت آموزشی گزارشی را ارائه ودر ادامه جلسه ، برنامه های راهبردی دانشگاه در بیست ویک بند پیشنهادی مطرح  وپس از بحث وتبادل نظر با اعمال نظرات اصلاحی اعضا به  تصویب رسید . اهم مصوبات جلسه به شرح ذیل میباشد :1-    آئین نامه داخلی هیات امناء بررسی و به تصویب رسید.2-    اساسنامه ، چارت سازمانی و بودجه تفصیلی تنظیمی دانشگاه با اصلاحاتی تصویب گردید3-     آئین نامه مالی معاملاتی، آئین نامه استخدامی اعضای هیات علمی و آئین نامه اداری استخدامی و تشکیلاتی کارکنان غیرهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور تصویب شد.4-    به دانشگاه اجازه داده شد درخصوص همکاری و عقد قرارداد با موسسات بین المللی جهت برگزاری آزمونهای بین المللی اقدام نماید.5-    آیین نامه پیشنهادی در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت  به تصویب رسید.6-    در خصوص فروش نرم افزارها و یا دانش فنی دانشگاه اجازه لازم داده شد7-    به دانشگاه در خصوص برنامه جذب دانشجوی خارجی مجوزهای لازم داده شد8-    به دانشگاه اجازه داده شد با اجازه معاونت آموزشی وزارت بهداشت نسبت به آموزش چند زبانه اقدام نماید.

VUMS21 VUMS22 VUMS21