• 1400/04/08 - 08:01

تهیه محتواهای آموزشی مبتنی بر واقعیت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

معاونت زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی ساختار فنی، نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای تولید محتواهای الکترونیکی مبتنی بر واقعیت مجازی و افزوده را راه اندازی کرده است.

این معاونت در راستای رسالت خود برای تولید انواع محتواهای الکترونیکی به روز دنیا هم اکنون توانمندی تولید انواع محتواهای الکترونیکی واقعیت مجازی (عینک و دسکتاپ) و واقعیت افزوده را دارد.

تیم  آزمایشگاه واقعیت مجازی/ واقعیت افزوده  معاونت زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری تعدادی از استادان دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به تهیه محتوای ۳۶۰ درجه مورد نیاز برای آموزش محیط اتاق عمل مجازی کرده است.

انجام این پروژه ابتدا با تهیه نقشه ای از کل محیط اتاق عمل بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) آغاز شده، سپس در ادامه با توجه به نظر ناظر علمی پروژه، محتوا از مهم ترین قسمت های اتاق عمل محتوای ۳۶۰ درجه تهیه شد. این محتوا شامل محیط های اتاق کثیف، اتاق استریل، راهرو ها، رختکن آقایان، رختکن خانم ها،‌ داروخانه اتاق عمل، ورودی بیمار، اتاق ریکاوری بعد از جراحی و اتاق جراحی است. در اتاق جراحی نیز مربی آموزشی، توضیحاتی درمورد محیط و تجهیزات موجود در اتاق جراحی ارائه می­کنند.

این محتوا که قابل استفاده برای تمامی سیستم عامل ها و هدست های واقعیت مجازی و محتوای آنلاین بر بستر وب است با همکاری مهندس علیرضا احتشام پور، دکتر شهنام معروفی، خانم آقا جانی، مهندس سینا حیدری و دکتر آیین محمدی تهیه شده است.