• 1395/05/01 - 09:31

مهلت ثبت نام شركت در دوره آموزش پزشكی مجازی تمدید شد

شرکت در دوره آموزش پزشکی مجازی (ویژه اعضای هیات علمی) با موافقت جناب آقای دکتر لاریجانی معاون محترم آموزشی مهلت مجددی از تاریخ 95/5/5 لغایت 95/5/6 برای ثبت نام متقاضیان داده شد.

REPORT37

با توجه به استقبال گسترده اعضای هیات علمی دانشگاه ها برای شرکت در دوره آموزش پزشکی مجازی (ویژه اعضای هیات علمی) با موافقت جناب آقای دکتر لاریجانی معاون محترم آموزشی مهلت مجددی از تاریخ 95/5/5 لغایت 95/5/6 برای ثبت نام متقاضیان داده شد. دانشگاه علوم پزشکی مجازی با هماهنگی مرکز سنجش علوم پزشکی طی مکاتبه ای با معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اطلاعات مربوط به فرایند ثبت نام از جمله تاریخ و نحوه ثبت نام داوطلبین در سامانه مرکز سنجش آموزش علوم پزشکی به آدرس http://sanjeshp.ir را ارسال و با توجه به اینکه مهلت در نظر گرفته شده آخرین فرصت ثبت نام داوطلبین می باشد، طي مكاتبه اي به معاونين آموزشي دانشگاه ها تاكید نمود تا به نحو مطلوب به اعضای هیات علمی اطلاع رساني نمايند. لازم ذكر است يكي از تکالیف ابلاغی در بسته های تحول و نوآوری در آموزش پزشکی، توسعه آموزش پزشکی مجازی و ارتقای سطح توانمندی اعضای هیات علمی در اين حوزه است. دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در همین راستا توسط این دانشگاه طراحی و برای اجرا به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.

CLOUD-COMPUTING