• 1404/02/24 - 19:10
  • بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر بختیاری در مراسم افتتاحیه دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی:

کمیته اخلاق به افتخار پروفسور فرهود در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند راه اندازی می شود

«دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه امسال با حضور دبیر ستاد زیست فناوری ریاست جمهوری، رئیس فراکسیون هوش‌مصنوعی مجلس شورای اسلامی، قائم مقام شرکت همراه اول و نیز جمعی از پیشکسوتان، اندیشمندان و متخصصان داخل و خارج کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران آغاز به کار کرد.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند-رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند از تشکیل کمیته‌ی اخلاق به افتخار پروفسور داریوش فرهود، پدر علم ژنتیک ایران، در این دانشگاه خبر داد و گفت: برای استفاده اثر بخش از هوش‌مصنوعی نیازمند قوانین و الزاماتی هستیم و در صورتی که در ابتدای راه این قوانین وضع شود، راه توسعه هوش‌مصنوعی هموار شده، بهترین دستاوردها را خواهیم داشت.

دکتر حسن بختیاری، عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه «دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» با اعلام این خبر افزود: هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی سبب افزایش سرعت، دقت، اثر بخشی و کاهش هزینه‌ها می شود.

وی با اشاره به اینکه ایجاد، بسترسازی، نگهداری و به روز رسانی هوش‌مصنوعی بسیار هزینه‌بر است، ادامه داد: به طور قطع در این مسیر بدون کمک وزارت بهداشت موفق نخواهیم شد و ضروری است که این وزارتخانه در حوزه‌ی هوش‌مصنوعی مجموعه‌ای رسالت محور، تعیین کرده و در قالب آن فعالیت‌های خود را با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی، سایر حوزه‌های مرتبط با هوش‌مصنوعی و صنعت، پیش ببرد.

دکتر بختیاری با اشاره به اینکه در صورت تدوین نشدن قوانین و الزامات برای این تکنولوژی نوین با عارضه در این حوزه روبرو خواهیم شد، خاطرنشان ساخت: هوش‌مصنوعی با سرعت در دنیا در تمامی عرصه‌ها از جمله علوم پزشکی، روبه پیشرفت است و دنیا منتظر ما نخواهد ماند؛ ازاین‌رو ضروری است که هر چه سریع‌تر در زمینه تدوین آیین‌نامه‌ها و مقررات آن اقدام شود که برپایی «دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» اقدامی در این راستاست.

 

وی گفت: امروزه از هوش‌مصنوعی در پزشکی شخصی شده، بهره فراوان برده می‌شود که به کمک آن می‌توان درمان‌های شخصی شده را با عوارض کمتر و اثربخشی بیشتر به کار گرفت.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند از ورود هوش‌مصنوعی به حوزه‌های پزشکی در دنیا شامل پاتولوژی دیجیتال، ابزارهای تشخیصی کمکی همراه و چت‌پات‌های هوشمند، ارائه دهنده خدمت و مشاوره های پزشکی، ربات‌های جراحی که به کمک جراحان می‌آیند و پزشکی از راه دور نام برد که در جهت ارتقای سلامت کاربردهای فراوان دارد.

 وی با اشاره به رسالت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند که هوشمندسازی علوم پزشکی است، خاطر نشان ساخت: این دانشگاه به عنوان یکی از اجزای وزارت بهداشت، هوشمندسازی را در حوزه‌های آموزش، پژوهش و بهداشت و درمان در دست اقدام داشته به طور قطع این مسیر تنها با همکاری سایر دانشگاه‌های کشور و استفاده از پتانسیل‌های موجود در این زمینه محقق خواهد شد.

دکتر بختیاری، برگزاری «دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» را اقدامی در جهت تحقق این مسیر برشمرد و گفت: از آنجا که توانمند‌سازی علوم پزشکی در حوزه‌ی هوش‌مصنوعی بدون توجه به مسائل علمی رخ نخواهد داد، برگزاری این کنگره که با حضور محققان و اندیشمندان داخل و خارج از کشور برگزار شده است، سبب به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات این افراد طی روزهای برگزاری کنگره می‌شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دستاوردهای این کنگره، منجر به ترسیم نقشه راهی در حوزه‌ی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی کشور شود.

گفتنی است، «دومین کنگره‌ی بین‌المللی هوش‌مصنوعی در علوم پزشکی» که روز چهارشنبه 24 اردیبهشت ماه امسال با حضور جمعی از متخصصان داخل و خارج کشور در مرکز همایش‌های بین المللی ایران آغاز به کار کرد، تا روز جمعه 26 اردیبهشت ماه به کار خود ادامه می‌دهد.

 

 

  • گروه خبری : ریاست,اطلاعیه ها,روزشمار

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید