• 1402/06/11 - 09:15
  • بازدید: 419
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت بین الملل

هر حوزه‌ای اگر ابداع و نو آوری وجود نداشته باشد محکوم به شکست است

 

در نخستین روز برگزاری همایش انجمن آموزش پزشکی اروپا، دکتر شهریار اسلامی ‌تبار، سرپرست اداره امور حقوقی، بازرسی و رسیدگی به شکایات و مدیرگروه تخصصی حقوق سلامت همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، در نخستین پنل بحث و گفت‌گو به عنوان رئیس پنل حضور داشت.

دکتر اسلامی‌تبار با اشاره به بیش از پنجاه سال سابقه برگزاری همایشAMEE وتجربه انجمن‌داری و گایدلاین نویسی انجمن آموزش پزشکی اروپا،گفت : امیدوارم ما هم بتوانیم انجمن مخصوص به خودمان را داشته باشیم و چنین برنامه‌هایی را اجرا کنیم.

دکتر اسلامی‌تباردر ادامه گفت: هر حوزه‌ای اگر ابداع و نو آوری وجود نداشته باشد محکوم به شکست است و حوزه آموزش پزشکی هم از این موضوع مبرا نیست. امروزه مباحثی مانند AR/VR، شبیه سازی ، استفاده از هوش مصنوعی در آموزش بسیار موثر هستند و قطعا کشور ما هم همگام با بسیاری از کشورهای پیشگام در نظام سلامت حرکت می‌کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند در ادامه اظهار کرد: از زمان ظهور هوش مصنوعی و ورود آن به حوزه سلامت، حقوق سلامت که شاخه نوینی از علوم جدید را تجربه کرده، با چالش­های اخلاقی و حقوقی متعددی مواجه شده و بیش از گذشته به مباحث سیاستگذاری و مدیریتی توجه داشته است.

هوش مصنوعی در حوزه مراقبت­های سلامت به معنای استفاده از الگوریتم­های ماشینی و نرم­افزار یا هوش مصنوعی به منظور به حداقل رساندن قوه تشخیص(نقش) انسان در تحلیل، ارائه و درک داده­های مربوط به پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی بیان می­گردد. از مهم ترین مسائل حقوقی مرتبط با هوش مصنوعی می­توان به سیاستگذاری(عدالت و انصاف، امنیت سایبری، نابرابری)، حکمرانی(ارزش ها و اصول، نهادها و مکانیسم­ها)، سند راهبردی، مدیریت (مخاطرات، نوآوری­ها)، نظارت قانونی(استانداردسازی و صدور گواهینامه، تصمیم گیری) و چالش­های هوش مصنوعی(کمبود نیروی انسانی با تجربه و آموزش دیده و حفاظت از داده­ها و محرمانگی) اشاره نمود.

  • گروه خبری : امور بین الملل
کلمات کلیدی:

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید