• 1401/06/07 - 10:08
  • بازدید: 1357
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE 2022

رویکرد برگزارکنندگان گسترش کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی است

جامعه هدف همایش AMEE، اساتید دانشگاه، متخصصان آموزش، پژوهشگران، مدیران و دانشجویان حوزه علوم پزشکی است.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند- معاونت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برای نخستین بار در کشور با مشارکت دانشگاه‌های کلان مناطق آمایش آموزش عالی سلامت کشور، اقدام به پخش همزمان کنفرانس بین المللی آموزش پزشکی AMEE 2022 از تاریخ 7 شهریور ماه لغایت 9 شهریور ماه 1401 از ساعت 10 الی 17:30 کرده است. در این راستا با نمایندگان قطب ها در جهت آگاهی دهی به مخاطبان مصاحبه هایی را ترتیب داده است. در ادامه متن گفتگو با نماینده قطب ده، دکتر سلیمان احمدی، رئیس دانشکده مجازی دانشگاه شهید بهشتی را خواهید خواند.

 

در سال‌ها اخیر شاهد کنفرانس‌های علمی و آموزشی زیادی بوده‌ایم که در دانشگاه‌ها با اهداف و راهبردهای مختلف از جمله ترویج دانش روز و نوآوری‌ها برگزار شده است. در این میان انجمن آموزش پزشکی اروپا AMEE  به عنوان معتبرترین و شناخته شده‌ترین کنفرانس علمی در حوزه آموزش پزشکی به صورت سالانه برگزار می‌شود که هدف آن برقراری شبکه علمی و ایجاد روند مبادله دانش است.

با توجه به  برگزاری همایش سالانه انجمن آموزش پزشکی اروپا و با توجه به پخش همزمان این همایش به همت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و با همکاری کلان مناطق آمایشی کشور گفتگویی با دکتر سلیمان احمدی، رئیس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشته‌ایم:

 

دکتر سلیمان احمدی در خصوص پیشنه و جایگاه علمی انجمن آموزش پزشکی اروپا اذعان داشت:  

انجمن آموزش پزشکی اروپا به عنوان شاخه اروپایی فدراسیون جهانی آموزش پزشکی در سال 1972 آغاز به کار کرد. این انجمن فعالیت‌های خود را در سطح بین‌المللی گسترش داد و به عنوان یک سازمان معتبر در زمینه آموزش پزشکی شناخته می‌شود.  AMEE به صورت سالانه در شهرهای مختلف اروپا برگزار می‌شود و به عنوان یکی از مهم‌ترین محافل علمی برای تبادل مقالات، ایده‌ها و تجربیات دست‌اندرکاران حوزه آموزش علوم پزشکی شناخته شده است. AMEE با برگزاری همایش‌های سالانه، انتشار مجله، انتشار گایدلاین، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و وبینار‌ها برای ارتقاء کیفیت آموزش علوم پزشکی و توسعه پژوهش‌های مرتبط تلاش می‌کند.

 

وی جامعه هدف همایش AMEE را اساتید دانشگاه، متخصصان آموزش، پژوهشگران، مدیران و دانشجویان حوزه علوم پزشکی دانست.

در این کنفرانس اساتید دانشگاه، متخصصان آموزش، پژوهشگران، مدیران و دانشجویان حوزه علوم پزشکی به ارائه فعالیت‌های برجسته خود در طیف وسیعی از حیطه‌های آموزش پزشکی مانند برنامه ریزی، ارزشیابی، یادگیری الکترونیک، روشهای تدریس، تکنیک‌های آموزش تئوری و بالینی در علوم پزشکی و تکنولوژیهای ارتقا دهنده آموزش می پردازند. علاوه بر این، با شرکت در کارگاه‌ها، سمپوزیوم‌ها، دوره‌های آموزشی و جلسات مختلف ارائه سخنرانی و پوستر از نظرات متخصصان و تجربیات یکدیگر استفاده می کنند.

 

رئیس دانشکده مجازی درمورد  تجربه شرکت در همایش AMEE بیان داشت:

چندین بار به صورت حضوری و در 2 سال اخیر به صورت مجازی در این رویداد بزرگ علمی شرکت داشته‌ام. این کنفرانس در ابعداد وسیع با حضور چندین هزار شرکت‌کننده برگزار می‌شود. تعامل و به اشتراک‌گذاری دانش و تجربه با حضور بزرگ‌ترین اساتید حو.زه آموزش پزشکی، تجربه‌ای بسیار ارزشمند برای شرکت‌کنندگان دربر دارد. آشنا شدن با صاحب‌نظران و پیشگامان تحول در آموزش علوم پزشکی و شبکه سازی علمی، پژوهشی و آموزشی با اساتید بزرگ علم پزشکی سراسر دنیا از بهترین فرصت های حاصل شده در این کنفرانس می‌باشد. نکته جالب توجه در همایش AMEE این است که در هر جلسه دو ساعته، تعداد قابل توجهی برنامه اعم از سمپوزیوم، ارائه شفاهی، کارگاه، پوستر، پوستر الکترونیک، گزارش و پژوهش به صورت موازی برگزار می شود و امکان انتخاب طیف متنوعی از موضوعات بر اساس سطح توانمندی و علاقه و زمینه کاری آنها وجود دارد. همچنین استفاده از تکنولوژی در سال‌های اخیر رنگ و بوی دیگری به همایش داده است که امکان استفاده از سمپوزیوم‌های اصلی را برای کسانی که نتوانسته‌اند در همایش حضور پیدا کنند، امکان‌پذیر می سازد.

 

دکتر احمدی با بیان اینکه این همایش، بزرگترین و معتبرترین رویداد حوزه آموزش علوم پزشکی است افزود:  که با حضور برجسته ترین استادان دانشگاه، متخصصان آموزش و برنامه ریزان و پژوهشگران علوم پزشکی به ارایه دستاوردهای برجسته خود در طیف وسیعی از حیطه های آموزش پزشکی می پردازند تاکید کرد که این برنامه از سطح علمی فوق العاده‌ای برخوردار است و فرصتی بسیار مغتنم در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می دهد.

 

دکتر احمدی از دستاوردهای شرکت در همایش انجمن آموزش پزشکی اروپا میگوید

دکتر احمدی با ارزشمند خواندن و تقدیر از نقش دانشگاه علوم  پزشکی هوشمند از اجرای این برنامه گفت:  انشالله باید برای سال‌های آتی به دنبال این باشیم که با تعامل با سایر دانشگاه‌های کشور، امکان برخورداری و مشارکت گسترده دانشگاه‌های علوم پزشکی و بهره‌گیری کامل همه اساتید و دانشجویان و سایر علاقمندان با برنامه‌های مجازی و آفلاین و رویدادهای علمی مرتبط، بدون نیاز به حضور در یک دانشگاه مرکز در کلان منطقه، فراهم گردد.

  • گسترش کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی و رویکرد برگزار کنندگان همایش به این موضوع

در برنامه ارائه شده کنفرانس AMEE سمپوزیوم و برنامه و کارگاه های آموزشی با محوریت موضوع هوش مصنوعی هم ارائه شده است که اتفاقا در برنامه های انتخابی پخش زنده توسط خود ما هم هست و به عنوان موضوع روز، به خوبی بدان پرداخته شده است. امید آنکه به بهترین نحو بتوانیم از این رویداد علمی استفاده و تجربه اندوزی کنیم.

  • گروه خبری : امور بین الملل
کلمات کلیدی:

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید