• 1401/03/23 - 12:02
شورای عالی مرکز رشد

اولین جلسه شورای عالی مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های نوین پزشکی برگزار شد

مرکز رشد در راستای حمایت از ایده¬ ها و کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان راه اندازی و تاسیس شده است.

مرکز رشد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- اولین جلسه شورای عالی مرکز رشد و نوآوری فناوری‌های نوین پزشکی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر آرش خجسته، مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک صادرات، دکتر علی حکیم جوادی ، مدیرعامل برنامه جامع سلامت الکترونیک و مسئول پیگیری ایجاد نظام رگولاتوری-اپراتوری سلامت، دکتر سید رضا مظهری و دبیر کمیته هوش مصنوعی این دانشگاه، دکتر احسان کدخدایی روز 23 خردادماه 1401 در سالن کنفرانس برگزار شد.

در این جلسه دکتر کدخدایی، گزارشی از فرآیند تاسیس و ماموریت‌های مرکز رشد و معارفه مدیران اجرایی را ارائه داد. سپس چارت سازمانی، برنامه عملیاتی 1401 ، بودجه این مرکز بررسی شد.

در ادامه نیز از نحوه پذیرش، مدلهای مشارکت و جلب همکاری ها، طرح های متقاضی پذیرش و غیره صحبت شده و بررسی های لازم نیز انجام خواهد گرفت.

گفتنی است مرکر رشد فناوری های نوین سلامت در راستای توسعه ماموریت های هوشمندسازی نظام بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با هدف حمایت از  تولید و توسعه فناوری ها در راستای تحقق عدالت سلامت و افزایش تولید ناخالص دانش بنیان تاسیس شده است.

این مرکز درنظر دارد با امکان سنجی و اولویت بندی نیازمندی های نظام سلامت فرصت های سرمایه گذاری و  توسعه را برای متخصصان و علاقه مندان فراهم آورد‌.

• گروه خبری : ریاست

:آغاز هفته سلامت 1403