• 1400/02/28 - 08:12

به روز رسانی سراسری سامانه های نوید کشور انجام شد

کلیه پیشنهادات، ایرادت و درخواست­ های ارتقا در سامانه نوید به طور روزمره توسط سیستم پشتیبانی سامانه جمع ­آوری شده و با اولویت بندی توسط تیم برنامه­ نویسی اعمال می­شود. در تاریخ 1400/1/27 به روز رسانی سراسری سامانه­ های نوید کشور انجام شد.

WhatsApp Image 2021-05-18 at 10.23.33

مهمترین تغییرات اعمال شده به شرح زیر است:

• مشکل خالی بودن نام استاد ایجادکننده در زمانی که در بخش نام، به جای نام فارسی، انگلیسی ثبت شده باشد، برطرف شد.
  • مشکل عدم نمایش فایل های متنی (word) در قسمت افزودن سوال در بخش آزمون برطرف شد.
  • ادیتور آزمون در قسمت افزودن سوال، در نوید انگلیسی اصلاح شد.
  • مشکل عدم افزودن کاربر استاد به عنوان دانشجو در درس­ های پودمانی، از طریق فراخوانی از اکسل برطرف شد.
  • مشکل عدم حذف و اضافه استاد از درس، به صورت دستی برطرف شد.
  • نحوه نمایش سوالات آزمون، در بخش انگلیسی، در نمای دانشجو اصلاح شد.
  • مشکل عدم افزودن کاربرهایی که قبلا از سیستم حذف شده بودند، برطرف شد.
  • مشکل عدم ویرایش برای بعضی از کاربران، که در نمای ادمین وجود داشت برطرف شد.
  • حساسیت به حروف کوچک و بزرگ در ایمیل هنگام لاگین برداشته شد.
  • ایراداتی که برای دو دانشگاه در بخش آمارهای محتوای سامانه وجود داشت اصلاح شد.
  • مشکلی که در نمایش محتواهای با استاندارد اسکورم در دو دانشگاه ایجاد شده بود، برطرف شد.
  • ادیتور و آپلودر فایل، در قسمت ارسال جواب گروهی در بخش تکالیف، در نمای استاد، بهینه ­سازی شد.
  • قابلیت ویرایش ارائه درس، از طریق فایل اکسل، در درس­ های پودمانی افزوده شد.
  • بخش آپلود عکس در قسمت پروفایل و ویرایش کاربر در بخش ادمین، با سیستم جدید پیاده ­سازی شد.
  • امکان تولید خروجی فایل اکسل در بخش فهرست دانشجویان درس، در نمای استاد فراهم شد.
  • قابلیت امکان فیلتر کردن درس، در گزارش فایل­ های محتوا و منابع آپلود شده به ازای هر استاد، اضافه شد.
  • دانلود راهنمای ضبط صفحه در بخش انگلیسی آزمون افزوده شد.
  • آمار کلاس ­های مجازی به گزارشات عمومی افزوده شد.
  • امکان انتخاب گزینه ­ی همه ­ی ترم­ها و همه­ ی درس­ها، در بخش فیلترهای گزارشات فراهم شد.
  • نمایش پیغام " با ثبت نهایی نمره دیگر امکان تغییر آن را نخواهید داشت. آیا مطمئن هستید؟ " در تصحیح آزمون برای مطلع سازی استاد افزوده شد.