• 1403/02/26 - 14:15
امور دانشگاهی

جلسه تدوین برنامه عملیاتی حوزه های پژوهشی و فناوری دانشگاه

در راستای تحقق اهداف پژوهش و توسعه بخش تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی هوشمند، روز سه شنبه مورخ 1403/02/25، جلسه تدوین فعالیت های پژوهشی، تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور معاون محترم زیرساخت، مدیر امور پژوهشی، کارشناسان و اعضای محترم هیئت علمی واحدها برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به اولویت های اعلام شده از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص موضوعات مهم:

معرفی، شناخت، بسترسازی برای منابع زیرساختی، توسعه تحقیقات (تاسیس بخش های مرکز تحقیقات، مرکز رشد و واحد اراتباط با صنعت و...)، ارزیابی عملکرد شاخص های تحقیقات و فناوری، بخش پژوهشی و همچنین استفاده از منابع مالی حمایتی خارج از دانشگاه و خیرین سلامت، بحث و تبادل نظر گردید.

در این جلسه مقرر شد که تدوین برنامه عملیاتی اختصاصی دانشگاه در حوزه پژوهش، تحقیقات و فناوری با همفکری دوحوزه تحقق یابد و علاوه بر گزارش عملکرد سه ساله 1400 الی 1402، فعالیت‌های پیش رو با چشم انداز 1405 بررسی و به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع ارسال گردد.

• گروه خبری : امور دانشگاهی