• 1396/10/26 - 12:51

دومین جلسه شورای آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور اعضا برگزار شد

NEWS_SHORA3

دکتر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی در ابتدای دومین جلسه شورای آموزشی پژوهشی با حضور اعضا بیان داشت: جایگاه اقدامات آموزشی و پژوهشی و ماموریت گرایی در انجام فعالیت های پژوهشی در حوزه آموزش مجازی در این دانشگاه از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به آن توجه لازم شود.در ادامه دکتر احمدی، مشاورریاست دانشگاه در امور دانشگاهی و مدیر EDC این دانشگاه ضمن ارائه گزارش از اقدامات آموزشی و پژوهشی در این حوزه، آئین نامه های معادل سازی فعالیت های آموزشی، پژوهشی، شیوه نامه محاسبه و پرداخت حق التدریس دانشگاه، آئین نامه جذب هیات علمی وابسته، شیوه نامه طراحی، اجرا و ارزشیابی دوره های پودمانی و همچنین دستور العمل اعطای گرنت های پژوهشی با تاکید بر شاخص های آموزشی و پژوهشی دانشگاه را معرفی و از اعضای شورا رای گیری کردند.دومین جلسه شورای آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور اساتید دانشگاه های ایران، تهران، شهید بهشتی، کرمان و ... در 17 دی ماه در سالن همایش و اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید.

NEWS_SHORA4 6250