• 1400/09/22 - 10:56

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، کارگاه دانش‌پژوهی آموزشی برگزار نمود

این کارگاه با هدف توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در زمینه اصول و مفاهیم دانش پژوهی آموزشی برنامه ریزی و اجرا شده است.

WhatsApp Image 2021-12-13 at 1.43.29 PM

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، فعالیت‌های مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، هدایت و نظارت بر تدوین و بازنگری برنامه‌های آموزشی در حوزه یادگیری الکترونیکی، سازماندهی، اجراء ونظارت بر ارزشیابی اعضای هیات علمی و فرایندهای یاددهی–یادگیری الکترونیکی، هدایت، نظارت و ارزیابی فعالیت‌‎های دانش‌پژوهی آموزشی بر اساس آئین‌نامه‌های مصوب، هدایت، تصویب، تامین بودجه و نظارت بر اجرای طرح‌های پژوهش در آموزش، هدایت و نظارت بر اجرای روش‌های نوین آموزش الکترونیکی و سازماندهی، برنامه‌ریزی، اجراء و نظارت بر ارتقای توانمندی‌های اعضای هیات علمی در زمینه‌های مختلف آموزش علوم پزشکی معرفی می­کند.

دکتر نوشین کهن با بیان این که در سال‌های اخیر بدنبال اجرایی‌سازی آیین‌نامه ارتقا اعضای هیات علمی، اقدامات گسترده‌ای در جهت گسترش فعالیت‌های دانش‌پژوهی، راه اندازی کمیته کشوری و دانشگاهی دانش پژوهی آموزشی در سطح معاونت آموزشی وزارت صورت گرفته است

عضو هیات علمی و مدیر مرکز مطالعات دانشگاه اضافه کرد: نسخه بازنگری شده شیوه‌نامه ارزشیابی فعالیت‌های دانش پژوهی آموزشی در نشست مورخ 9/5/98 در هیات ممیزه مرکزی مورد تصویب واقع شده است و به دانشگاه‌ها ابلاغ گردیده است. در این راستا، آشنایی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی با مفاهیم و نحوه نگارش فعالیت‌های دانش پژوهی آموزشی با هدف ارتقاء کیفیت فرایند آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ضروری می­رسید. اولین روز  این کارگاه دو روزه با هدف توان­مندسازی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در زمینه اصول و مفاهیم دانش پژوهی آموزشی، نحوه نگارش و ارزشیابی فرایندهای دانش­پژوهی آموزشی و نحوه ثبت آن در سامانه فعالیت‌های نوآورانه آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.

دریافت فایل برنامه کارگاه