• 1401/03/31 - 11:43
دومین فراخوان ثبت‌نام و پذیرش فراگیر

دوره کوتاه مدت طراحی محاسباتی دارو/داکینگ مولکولی

مخاطبین این دوره دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعضای هیات علمی و محققین مشغول در زمینه تحقیقات دارویی هستند.

داکینگ مولکولی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- دوره کوتاه مدت طراحی محاسباتی دارو(داکینگ مولکولی) از تاریخ 1 لغایت تاریخ 20 تیرماه 1401 جهت ثبت‌نام بر روی سامانه https://register.vums.ac.ir/  قرار خواهد گرفت.

سرفصل های دوره شامل:
1. مبانی تئوری داکینگ، اصول غربالگری مجازی

2. معرفی پایگاه داده های زیستی مانند PubChem، ZINC،PDB

3. آشنایی و آموزش روش های طراحی و بهینه سازی مولکولی

4. آموزش بهینه سازی و آماده سازی ماکرومولکول

5.آشنایی و آموزش Vina و Autodock

6.آموزش کار با LIGPLOT

7.آموزش استخراج و آنالیز نتایج

قابل ذکر است دکتر سید شهریار عرب، متخصص بیوانفورماتیک، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر شیما علی ابراهیمی، متخصص بیولوژی سلولی و مولکولی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی مدرسان این دوره هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های 41134-021 قسمت آموزشی داخلی 607، قسمت پشتیبانی فنی (سامانه نوید) 41134-021 داخلی 609 و پشتیبانی ثبت‌نام داخلی 605 تماس حاصل فرمایید.

یکی از معمول‌ترین روش‌های مورد استفاده در روش غربالگری مجازی براساس ساختار، داکینگ است. روش داکینگ مولکولی به منظور مدل سازی برهم‌کنش بین مولکول کوچک و پروتئین در سطح اتمی استفاده می‌شود که می‌توان توسط آن رفتار مولکول‌های کوچک در جایگاه اتصال پروتئین‌های هدف را توصیف کرد.

در دوره طراحی محاسباتی دارو به آموزش مبانی تئوری داکینگ، آشنایی با پایگاه داده های مربوط به لیگاند (دارو) و پروتئین هدف پرداختیم و با نرم افزارهای Auto dock ، Vina، Hyperchem، Marvin  Sketch، Open Babel و آنالیز نتایج آن¬ها آشنا خواهیم شد.

دریافت فایل راهنما

• گروه خبری : امور دانشگاهی