• 1396/01/02 - 14:22

آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در سال 1395

آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در سال 1395 در روز سه شنبه 24/12/95 با همراهی مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل گردید..

LASTMEETING95-1

گزارش خبری:

آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در سال 1395 در روز سه شنبه 24/12/95 با همراهی مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل گردید.در این جلسه آقای دکتر سید ناصر استاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی از تلاش بی وقفه و مخلصانه تمامی دست اندرکاران راه اندازی دانشگاه اعم از مدیران و کارشناسان ستادی و صاحب نظران دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با شرکت فعال در کمیته های مختلف نقشی تعیین کننده در شکل گیری دانشگاه و تدوین برنامه های راهبردی داشته اند تقدیر و تشکر نمودند.ایشان از حمایتها و پیگیری های مستمر جناب آقای دکتر لاریجانی در زمینه تحقق بسته های مجازی طرح تحول بالاخص تصویب تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی اخذ مجوزهای قانونی در زمینه ساختار و بودجه مستقل دانشگاه و نظارت مستمر بر روند پیشرفت برنامه ها نقش اصلی در شکل گیری دانشگاه را داشته اند تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر استاد ضمن اعلام برنامه های در اولویت سال 96 از جمله استقرار کامل واحدها در ساختمان مرکزی دانشگاه بر ضرورت برنامه ریزی هدفمند مدیران در حوزه های مختلف دانشگاه بالاخص ارتقاء سطح تعامل با دانشگاه در توسعه برنامه های آموزش مجازی و تولید محتوی آموزشی تاکید نمودند.

LASTMEETING95-2 LASTMEETING95-3 LASTMEETING95-4 2048