• 1395/07/20 - 12:46

اتصال دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان، اراک، البرز، ساوه، زاهدان و قم به سامانه نماد 2

دروس دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان، اراک، البرز، ساوه، زاهدان و قم به سامانه نماد 2 فراخوانی شد. یکی از رسالت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه زیرساخت های لازم نرم افزاری و سخت افزاری به دانشگاه های علوم پزشکی کشور است. بر همین اساس معاونت فناوری اطلاعات و زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی طراحی سامانه ملی مدیریت یادگیری الکترونیکی (LMS) را در دستور کار خود قرار داده است. به منظور تسریع در امور مربوط به آموزش های مجازی دانشگاه های متقاضی سامانه ای به طور موقت با عنوان نماد 2 راه اندازی شده است تا قبل از اتمام طراحی نرم افزار ملی، مورد استفاده قرار گیرد. طراحی آموزشی این سامانه در دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده و در قالب تفاهم نامه ای در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرار گرفته است. یکی از برنامه های این دانشگاه که به منظور سهولت کاربری دانشگاه های متقاضی انجام شده اتصال نرم افزاری سامانه های سمای دانشگاه های متقاضی به سامانه نماد 2 می باشد. با استفاده از این ارتباط اسامی اعضای هیات علمی، دانشجویان و واحدهای درسی از دانشگاه های متقاضی به سامانه نماد 2 فراخوانی می شود. بر این اساس اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان دانشگاه های متقاضی برای ورود به نماد 2 از کلمه کاربردی و رمز عبور در سامانه سمای دانشگاه خود استفاده می کنند و بعد از ورود واحدهای درسی، مدرسان و دانشجویان مرتبط با خود را می بینند. بدیهی است که صحت عملکرد این سیستم وابسته به ورود کامل اطلاعات واحدهای درسی، دانشجویان و کلیه مدرسان (اعم از مسئول درس و سایر مدرسان همکار) در سیستم سمای دانشگاه متقاضی خواهد بود. بر همین اساس اطلاعات دانشگاه های علوم پزشکی هرمزگان، اراک، البرز، ساوه، زاهدان و قم فراخوانی (fetch) گردید. بر اساس هماهنگی های به عمل آمده به زودی سیستم سمای دانشگاه های ارومیه، کاشان، کرمانشاه، اصفهان و قزوین نیز به نماد 2 متصل خواهد شد.