• 1399/02/30 - 10:45

اجرای طرح جامع ارزشیابی سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید

دانشگاه علوم پزشکی مجازی طرح ارزشیابی کیفی سامانه نوید را در سه مرحله مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان به منظور تدوین برنامه توسعه این سامانه آغاز کرد.

یکی از برنامه­های دانشگاه علوم پزشکی مجازی بررسی نظرات، پیشنهادات و انتقادات مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی سراسر کشور و استفاده از آنها در بهینه­سازی و ارتقای کمی و کیفی خدمات در حال ارائه است. هم­اکنون که به دلیل اپیدمی بیماری کووید 19 و تعطیلی محیط دانشگاه­ها، استفاده از سامانه نوید به شدت افزایش پیدا کرده است و دانشگاه­های کاربر سامانه تجربیات ارزشمندی در استفاده از آن به دست آورده­اند، زمان مناسبی برای بررسی و تبیین سیستماتیک نظرات و تحلیل کیفی آنها است.

در همین راستا و به منظور بررسی نظرات ارزشمند مدیران مرتبط آموزشی در دانشگاه­ها و دانشکده­های علوم پزشکی کشور، پرسشنامه ارزشیابی کیفی نوید  طراحی شده و برای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور ارسال شد. از نتایج این طرح برای تدوین برنامه توسعه نوید استفاده خواهد شد.

تبیین نظرات اعضای هیات علمی و دانشجویان در روندهای جداگانه ­ای انجام خواهد شد.