• 1395/10/05 - 12:16

ارائه گزارش طراحی و راه اندازی موکس ملی (آرمان)

در نشست معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اصفهان مطرح شد: ارائه گزارش طراحی و راه اندازی موکس ملی (آرمان)

IMG_2260_255686

یکی از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی مجازی که در نشست معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در 17 ام آذرماه در اصفهان معرفی شد، ارائه گزارش طراحی و راه اندازی بستر موکس ملی (آرمان) بود که توسط دکتر ریتا مجتهدزاده، مجری کارگروه صورت گرفت. راه اندازی این بستر جزء برنامه های بسته مجازی سازی از بسته های تحول آموزش است.

در ابتدای این برنامه گزارشی از راه اندازی نرم افزار سیستم مدیریت یادگیری (LMS) موقت برای 11 دانشگاه متقاضی که تا پایان سال به 20 دانشگاه افزایش می یابد، ارائه شد. در ادامه این گزارش، ضمن توضیح مفهوم MOOCs و لزوم راه اندازی آن برای کشور، به مراحل علمی و اجرایی کار اشاره گردید. طراحی موکس ملی با عنوان آرمان (آموزش رایانه ای انبوه و نوین) از حدود 4 ماه پیش آغاز شده است. این پلتفرم که دو منظوره است همزمان برای کاربری در سطح سیستم مدیریت یادگیری (LMS) در دانشگاه های متقاضی و نیز MOOCs در دست طراحی است. مراحل طراحی سامانه رو به اتمام بوده و مراحل کدنویسی آن نیز آغاز شده است. انتظار می رود که بستر LMS با عنوان سامانه نوید (نرم افزار ویژه یادگیری دانشگاهی) در اردیبهشت سال 96 و بستر موکس در تیر 96 قابل بهره برداری باشد. دکتر مجتهدزاده در ادامه در مورد روند آماده سازی پودمان ها و آموزش های آرمان بر اساس راهنماها و استانداردهای معتبر صحبت کردند. این آموزش ها قرار است با مشارکت گسترده تمام دانشگاه های علوم پزشکی آماده شوند.