• 1396/06/04 - 07:43
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اطلاعیه شماره 12- برگزاری آزمون جامع پایان سطح یک دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی

به اطلاع آن دسته از دانشجویان واجد شرایط شرکت در آزمون جامع پایان سطح یک رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی می رساند که این آزمون در روز چهارشنبه مورخ 5 مهرماه 1396 برگزار خواهد شد ..

LOGO FINAL TRS

اطلاعیه شماره 12برگزاری آزمون جامع پایان سطح یک دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ورودی مهر 1395

به اطلاع آن دسته از دانشجویان واجد شرایط شرکت در آزمون جامع پایان سطح یک رشته کارشناسی ارشد آموزش پزشکی می رساند که این آزمون در روز چهارشنبه مورخ 5 مهرماه 1396 برگزار خواهد شد در این خصوص موارد ذیل به اطلاع می رسد : این آزمون به صورت الکترونیکی در قالب سوالات MCQs ازتمامی دروس سطح یک و به صورت متمرکز برگزار خواهد شد. افراد واجد شراط شرکت در آزمون می توانند با حضور فیزیکی در سایت آزمون دانشگاههای محل اشتغال خود ، با استفاده از شناسه کاربری و رمز در اختیار با اتصال به سامانه مرکزی آزمون الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در آزمون شرکت کنند. لیست افراد واجد شرایط آزمون پس از استعلام از اساتید دروس مربوطه و تعیین لاگ فعالیت های آموزشی دانشجویان که شامل انجام کامل تکالیف ارائه شده است اعلام می گردد.

با تشکردکتر سلیمان احمدیمدیر گروه آموزش پزشکی مجازی

مشاهده متن کامل اطلاعیه