• 1399/08/28 - 09:15

اطلاع رسانی برنامه های آموزشی فرآورده های آرایشی و بهداشتی

main

بدون محدودیت زمانی و مکانی در این دوره ها شرکت کرده و گواهی دریافت کنید. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- برنامه های آموزش مجازی فرآورده های آرایشی و بهداشتی با همکاری مرکز آموزش و پژوهش بیماری های پوست و جذام در دانشگاه علوم پزشکی مجازی طراحی شده و در سامانه آموزش مداوم حرفه ای الکترونیکی در حال اجرا است. پزشکان، داروسازان و سایر علاقه مندان می توانند فارغ از محدودیت زمانی و مکانی در این دوره ها شرکت کرده و گواهی آن را از سامانه دریافت کنند. در این گروه برنامه، 3 بسته آموزشی با عناوین اثرات نور آفتاب بر پوست و فرآورده های ضدآفتاب (مقدماتی)، اثرات نور آفتاب بر پوست و فراورده های ضدآفتاب (پیشرفته) و فراورده های روشن کننده پوست به صورت چندرسانه ای آموزشی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است. جهت آگاهی از نحوه ثبت نام و شرکت در دوره به پوستر و سایت زیر مراجعه نمایید.

لینک ثبت نام: https://ecpd.vums.ac.ir

لینک دریافت پوستر