• 1396/10/23 - 06:31

افتتاح اولین دوره فلوشیپ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

افتتاحیه اولین دوره فلوشیپ آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

افتتاحیه اولین دوره فلوشیپ آموزش علوم پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور دکتر سلیمان احمدی دبیر هیات بورد آموزش پزشکی وزارت بهداشت و معاون امور دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مجازی کشور در سالن همایش های ابن سینای دانشگاه برگزار شد . دکتر سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در سخنان خود در این کارگاه عنوان داشت : فعالیت های دانش پژوهی اساس پیشرفت دانشگاه ها را تشکیل می دهد و بایستی اساتید و اعضای هیئت علمی در راه توسعه فعالیت های پژوهشی دانشگاه تلاش و جدیتی بیشتری داشته باشند . دکتر محسن کشاورز مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه نیز در خصوص این کارگاه گفت : این مرکز در جهت توانمندسازی اساتید و ارتقا دانش اعضای هیات علمی در زمینه آموزش علوم پزشکی اقدام به برگزاری اولین دوره کوتاه مدت آموزش علوم پزشکی (دوره فلوشیپ) با ارائه مدرک معتبر ویژه اعضای هیئت علمی نمود . وی افزود : این دوره به مدت حداقل 9 ماه (هر دو هفته در میان)، در سه فاز و به مدت 110 ساعت ادامه خواهد یافت .