• 1397/02/26 - 08:38

اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی برگزار شد

اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و دبیر شورای عالی آموزش مجازی برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی بعد از قرائت قرآن کریم با معرفی اهداف، وظایف و ساختار شورای عالی آموزش مجازی و آیین نامه ها توسط دکتر سید ناصر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، روز یکشنبه مورخ 23 اردیبهشت ماه 1397 آغاز شد و بعد از ابلاغ احکام اعضا به به آنها، دکتر آیین محمدی به شرح دستورات جلسه پرداختند. دستورات جلسه به ترتیب اصلاحات آیین نامه نظارت و ارزشیابی مراکز آموزش مجازی و دانشکده های آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی کشور، بررسی فرآیند درخواست اعتبار بخشی و بازدید از مراکز آموزش مجازی، بررسی شرط راه اندازی رشته های مجازی، بررسی تصویب تبدیل مراکز آموزش مجازی مشهد و تبریز به دانشکده مجازی و بررسی کد های اخلاقی محتواهای الکترونیکی در آموزش مجازی بودند. این دستورات توسط افراد حاضر در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عکس: فرناز اسدی

NEWS_SHORA972 NEWS_SHORA973 NEWS_SHORA974