• 1397/04/16 - 05:25

اولین وبینار کشوری با امتیاز آموزش مداوم در منطقه هشت آمایشی کشور برگزار شد.

اولین وبینار آموزشی با عنوان "مدیریت بالینی گزش جانوران زهرآگین، مار و عقرب"، 10 تیرماه توسط دفتر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان با مشارکت 6 دانشگاه کلان منطقه هشت کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان- دفتر آموزش مداوم دانشگاه، با همکاری مرکز آموزش مجازی و همچنین مشارکت و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی ایرانشهر، بم، جیرفت، رفسنجان و زابل برنامه یک روزه آموزش مداوم با مدرسی دکتر" احمد قربانی" عضو هیأت علمی مدعو از دانشگاه علوم پزشکی اهواز و گروه پزشکی قانونی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، به صورت وبینار همزمان در 6 دانشگاه کلان منطقه هشت آمایشی کشور برگزار کرد. دبیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این رابطه گفت: این اولین باری است که در کشور، مجوز برگزاری وبینار دارای امتیاز آموزش مداوم صادر شده است. دکتر افشین صرافی نژاد افزود: این برنامه به صورت کنفرانس علمی یک روزه با 3.5 امتیاز آموزش مداوم ویژه مشمولین گروه های پزشک عمومی، پزشکی قانونی، طب اورژانس، بیماری های کودکان و بیماری های داخلی با مدیریت خانم دکتر معصومه ورزنده به عنوان دبیر علمی (علوم پزشکی کرمان) و دعوت رسمی از آقای دکتر احمد قربانی (علوم پزشکی اهواز) به عنوان مدرسین متخصص پزشکی قانونی و مسمومیت ها و سم شناسی بالینی از حدود 40 روز قبل تنظیم شده و با حمایت اداره کل آموزش مداوم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونت آموزشی دانشگاه، به صورت حضوری در کرمان و به صورت تله کنفرانس در سایر دانشگاه های فوق الذکر برگزار شد. وی ادامه داد: گزیدگی ناشی از جانوران زهرآگین نظیر مار و عقرب در مناطق گرمسیری، یکی از معضلات جدی و اورژانس های طبی محسوب می شود که به ویژه در نقاطی مثل شهرستان های جنوبی استان کرمان و استان سیستان و بلوچستان، علاوه بر مناطقی نظیر استان خوزستان شیوع بالایی دارد و همواره به عنوان یک فوریت پردرد و رنج برای بیمار، وی را به مراکز خدمات درمانی می کشاند. وی افزود: در این برنامه، آموزش هایی تحت عناوین آشنایی با مارها و عقرب های زهرآگین، مارگزیدگی و مدیریت درمان آن، نحوه برخورد با موارد عقرب گزیدگی و مدیریت عوارض تزریق آنتی ونوم توسط اساتید ارائه شد. وی اظهار داشت: با همکاری تیم تخصصی مرکز آموزش مجازی دانشگاه و هماهنگی با رابطین آموزش مداوم در هر یک از دانشگاه های کلان منطقه، این برنامه به صورت همزمان فیلمبرداری و از طریق سامانه کلاس مجازی دانشگاه (سیستم ادوبی کانکت) در سالن های دانشگاه های دوردست پخش شد و در هر مرکز بیش از 30 نفر از پزشکان توانستند از این برنامه بهره مند شده و از سخنرانی ها استفاده کنند. دکتر صرافی نژاد گفت: همچنین محتوای آموزشی این برنامه ضبط شده که بلافاصله پس از ادیت صدا و تصویر، در وب سایت مرکز آموزش مجازی قابل دسترسی خواهد بود. مسئول آموزش مداوم دانشگاه بیان کرد: با هماهنگی قبلی با اساتید این برنامه، محتوای کامل برنامه در روز نهم تیرماه در استودیوی مرکز آموزش مجازی ضبط شده که در قالب یک برنامه آموزش مداوم غیرحضوری مراحل اخذ مجوز را دنبال خواهد کرد و به زودی از طریق سامانه کشوری آموزش مداوم در قالب یک برنامه جدید غیرحضوری در دسترس تمامی مشمولین محترم کشور قرار خواهد گرفت. دکتر صرافی نژاد با ارائه گزارش مستقیم همزمان با اجرای برنامه مذکور در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت مسئولین و پرسنل آموزش مداوم دانشگاه های کلان منطقه ابراز امیدواری کرد: با این حرکت که در زمان و هزینه صرفه جویی فراوانی به همراه داشته، راهی جدید برای اجرای برنامه های مشابه و توسعه فعالیت های آموزش مجازی در دانشگاه و کشور باز شود و در آینده نزدیک، با به کارگیری نتایج تجربیات عملی و اجرایی چنین برنامه هایی، شاهد اجرای دوره های تخصصی و ارزشمند با حضور اساتید مطرح کرمان و کشور باشیم.