• 1400/07/28 - 08:53

بازدید از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی یزد برای اعتبار بخشی

دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز چهارشنبه مهر ماه 1400 از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی یزد بازدید کردند.

WhatsApp Image 2021-10-20 at 10.36.00

دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مجازی در روز چهارشنبه  مهر ماه 1400 از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی یزد بازدید کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- در این بازدید جلسه مقدماتی در سالن جلسات دانشکده بهداشت با حضور دکتر مهرپرور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر مظفری ریاست دانشکده بهداشت، دکتر حمیدرضا دهقان مدیر مرکز آموزش مجازی، اعضای هیات علمی همکار مرکز و کارشناسان این مرکز برگزار شد.

در ابتدا دکتر مهرپرور و دکتر دهقان به توضیح برخی از فعالیت های آموزشی و اهداف، فعالیت ها و برنامه های مرکز آموزش مجازی در یکسال اخیر پرداختند. سپس ضمن شرح استاندارد های ارزشیبابی و اعتبار بخشی، پرسشنامه تکمیل شده، و مستندات ضمیمه شده به تفکیک مورد بازبینی قرار گرفت و نواقص آن برای تکمیل اعلام شد. در نهایت بازدید از اتاق آکوستیک، مرکز آزمون های الکترونیکی و سایر بخش های مربوطه به عمل آمد.

اطلاعات نهایی شده برای بررسی به کمیته اعتبار بخشی ارجاع داده خواهد شد.