• 1400/05/04 - 05:21

بازدید و اعتبار بخشي از دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان یک مرکز آموزش مجازی

دبیرخانه شورای عالی آموزش مجازی که متولی ارزشیابی و اعتباربخشی مراکز، دانشکده های آموزش مجازی در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور است، ارزشیابی و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی را به عنوان یک مرکز آموزش مجازی در دستور کار قرار داد.

WhatsApp Image 2021-07-26 at 08.55.54

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشمکي مجازي- ارزشیابی و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به عنوان یک مرکز آموزش مجازی بعد از انجام و تایید ارزیابی درونی، آقایان دکتر افشین صرافی نژاد از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دکتر رضا غفاری از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به منظور بازدید و اصلاح و تکمیل پرسشنامه های جمع آوری اطلاعات به این دانشگاه مراجعه کردند.

در این بازدید که در روز یکشنبه 27 تیرماه انجام شده ابتدا گزارش مفصل و جامعی در رابطه با فعالیت های انجام شده و اقدامات متنوع دانشگاه از بدو تأسیس و به ویژه در دو سال 98 و 99 همراه با اسلاید و کلیپ توسط دکتر آیین محمدی معاون زیرساخت دانشگاه ارائه شد. سپس در بازدید محیطی ضمن بررسی مستندات و مدارک مرتبط با فعالیت ها و عملکرد اداری و آموزشی و پژوهشی، مصاحبه شفاهی با کارکنان مختلف دانشگاه انجام شده و از قسمت های مختلف آن بازدید صورت گرفت.

در انتهای بازدید، با حضور ارائه دهندگان اصلی تمامی مستندات مربوط به چک لیست بر اساس خواسته بازدید کنندگان مورد مرور قرار گرفت و انطباق آنها با اظهارات ثبت شده بررسی شد.

از نقاط قوت ذکر شده در گزارش بازدید می توان به وجود آخرین نسخه های مصوب مربوط به کلیه مستندات مرتبط با دستورالعمل ها، استانداردها و شیوه نامه ها، ارائه برنامه های آموزشی در سطح کلان مانند آموزش های پیش از ازدواج با جمعیت هدف حدود 500 هزار نفر در سال و با صدور 89 هزار گواهی تنها در مدت یک ماه، شبکه و عملکرد خاص گروه پشتیبان فنی و تراکنش های روزانه آنها با توجه به حجم ترافیک همزمان که حتی بر اساس گزارش های فنی بیش از تراکنش های همزمان بانک ها نیز تخمین زده می شود، ظرفیت های بسیار خوب دانشگاه علوم پزشکی مجازی در جذب نیروهای تخصصی به صورت غیرمتمرکز و به شکل وابسته دوم و همچنین دسترسی به پشتیبانی علمی و فنی کشوری و بین المللی اشاره کرد.

WhatsApp Image 2021-07-26 at 08.55.34 WhatsApp Image 2021-07-26 at 08.57.00 WhatsApp Image 2021-07-26 at 08.58.42 WhatsApp Image 2021-07-26 at 08.57.59