• 1396/12/19 - 12:12

برگزاری اولین استارتاپ ویکند یادگیری الکترونیکی و محتوای الکترونیکی

اولین استارتاپ ویکند یادگیری الکترونیکی و محتوای الکترونیکی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه تهران برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- اولین استارتاپ ویکند یادگیری الکترونیکی و محتوای الکترونیکی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه تهران از تاریخ 9 لغایت 11 اسفندماه 1396 در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد. در این استارت آپ ویکند که با حضور نماینده جهانی استارت آپ¬ها و حضور فعال شرکت¬های موفق استارت آپ برگزار شد 134 نفر از گروه¬های مختلف حرفه ای شرکت داشتند. در این گردهمایی از بین 50 ایده معرفی شده، 10 ایده برتر انتخاب شد و بعد از 54 ساعت کار و تلاش، در ده گروه استارت آپی مورد بررسی و تدوین قرار گرفت. در نهایت رتبه اول استارت آپ به گروه (با بیمار) متشکل از آقایان و خانم ها دکتر آیین محمدی، دکتر ریتا مجتهدزاده، دکتر آزاده شعبانی، دکتر فاطمه عروجی، ملیکا عرب بافرانی، فاطمه پورحاتمی، سیده زینب مصطفوی، مهندس ناصر احدی، محمد علی محسنی، علی خاکرند و مسعود شکری تعلق گرفت. معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران در خصوص برگزاری استارتاپ ویکند در دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران گفت: در بحث استارتاپ ویکند به دنبال این هستیم که از ایده هایی که در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیکی وجود دارد، حمایت کنیم. ما در تلاشیم که به سه تیم برتر در پارک علم و فناوری تهران فضا دهیم و حمایت های خود را به صورت ادامه دار ارائه کنیم و به آنها کمک کنیم که بتوانند تیم اصلی خود را تشکیل دهند تا یک هسته کارآفرین ایجاد شود و بتوانند در این حوزه برای خود یک کسب و کار ایجاد کنند.

NEWS_STATUP1 NEWS_STATUP2 NEWS_STATUP3