• 1396/12/28 - 11:39

برگزاری جلسه وبینار مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت و مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

جلسه مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت با حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به صورت وبینار روز شنبه 26 اسفند 96 برگزار شد.

WEBINARRAVABET1

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- جلسه مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت و مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به صورت وبینار روز شنبه 26 اسفند 96 برگزار شد.در این جلسه وبینار آقای دکتر زارع نژاد، مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت به شرح تکالیف و وظایف نوروزی روابط عمومی حوزه ستادی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور را مطرح کرده و در خصوص راهکارهای اجرایی مطلوب برنامه ها و راهبرد ها را مطرح و متقابلا مسئولین رابط دانشگاه ها مطالب خود را بیان نمودند.

در این نشست آقای عباس درزی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، ضمن تشکر از تشکیل جلسه و امکانات در دسترس برای ارتباطی مطلوب به صورت وبینار و تشکر و بر اهمیت تشکیل جلسات مجازی سازی، تاکید نمودند. در پایان ایشانبرنامه های دانشگاه علوم پزشکی مجازی در ایام نوروز را بیان کردند. در ادامه دکتر زارع نژاد در خصوص برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی مجازی و نیاز به هماهنگی با روابط عمومی این دانشگاه، صحبت کردند.

WEBINARRAVABET2 7390