• 1395/06/21 - 09:46

برگزاری دومین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازی دانشگاه

VUMS41

در اولین جلسه گروه آموزش پزشکی مجازي در خرداد ماه سال جاری، مصوب شد تا شیوه و ساختار تولید و ارائه محتوي های درسی مربوط به دوره کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه ها به صورت کمیته های درسی مجزا صورت گیرد. تا کنون حدود 800 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های سراسر کشور برای این دوره ثبت نام کرده اند.دومین جلسه این گروه آموزشی در تاریخ 28 شهریور جاري از ساعت 8,30 تا 13 در ساختمان مرکزي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. در این جلسه مسئولین کمیته های درسی گزارش خود را ارائه خواهند کرد و در مورد شیوه گروه بندی متقاضیان و مدرسان و نیز برنامه زمانبندی شروع دوره بحث و بررسی انجام خواهد شد.