رییس سازمان نظام پزشکی
برگزاری دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی را در آینده نظام سلامت کشور بسیار تاثیرگذار دانست

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند -رئیس سازمان نظام پزشکی برگزاری دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی را اتفاقی بسیار مهم و تاثیرگذار در نظام سلامت و پزشکی کشور برشمرد که سبب بازتعریف مشاغل در این حوزه، خواهد شد.
دکتر محمد رئیس زاده، صبح روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه در پنل چالشها و سیاستهای هوشمصنوعی در نظام سلامت که همزمان با دومین کنگرهی بینالمللی هوشمصنوعی در علوم پزشکی برگزار شد، با اعلام این مطلب افزود: در صورت طراحی چارچوبهای هوشمصنوعی، در کشور هوشمصنوعی در آینده فرصتهای بینظیری را در اختیارمان قرار داده، خطر تنها در صورتی وجود دارد که هوشمصنوعی به صورت لگام گسیخته، رها شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: هر چند سیاستهای کلی برای حوزه سلامت در کشور تدوین شده، اما هنوز اجرایی نشده است و پزشکان رابطه خود را با هوشمصنوعی نمیدانند که کلید این مساله در دستان نهادهایی همچون وزارت بهداشت است.
وی با انتقاد از مهاجرت نخبگان به خصوص پزشکان به عنوان یکی از چالشهای جدی نام برد که در حوزهی منابع انسانی مرتبط با حوزهی هوشمصنوعی نیازمند توجه و رسیدگی جدی و فوری است.
دکتر رئیس زاده یادآور شد: هنوز در زمینه هوشمصنوعی آییننامه نداریم و هر چند نبایستی از تحولات عقب بمانیم، اما بایستی اول چارچوبها را طراحی کنیم.
وی افزود: متاسفانه حتی در دانشگاههای پیشرو، واحد درسی هوشمصنوعی برای دانشجویان پزشکی نداریم و آشنایی این دانشجویان با تکنولوژی در حد دروس کامپیوتر است.
رئیس سازمان نظام پزشکی در پایان تصریح کرد: برخلاف تصور برخی هوشمصنوعی پایان انسانیت نبوده که در صورت به کارگیری صحیح می تواند، انسانیت را تکمیل کند.
نظر دهید