برگزاری همایش ملی مجازی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19
همایش ملی «تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19» از 21 تا 23 مردادماه 1399 برگزار می شود.

همایش ملی «تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19»، با مشارکت معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن علمی یادگیری الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از 21 تا 23 مردادماه 1399 برگزار می شود.
همایش ملی «تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19»، با مشارکت معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن علمی یادگیری الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از 21 تا 23 مردادماه 1399 به صورت مجازی برگزار می شود. به گزارش دبیرخانه همایش، انتقال تجربیات مدیران، اساتید، دانشجویان، کارشناسان و صاحب نظران، تهیه محتوای الکترونیکی در درسهای دانشگاهی، تدریس همزمان و ناهمزمان در محیط یادگیری الکترونیکی، تدریس دروس عملی و کارگاهی در محیطهای یادگیری الکترونیکی، ارزشیابی مستمر و پایانی در محیط یادگیری الکترونیکی، شیوههای آموزش استادان برای تدریس اثربخش در محیط یادگیری الکترونیکی، طراحی فعالیتها و تکالیف یادگیری در محیط الکترونیکی، پشتیبانی آموزشی مستمر از دانشجویان و اساتید در محیط الکترونیکی، تجربههای آموزنده استادان و دانشجویان از یادگیری الکترونیکی در دوران همهگیری ویروس کرونا، جهتگیری، سیاستها و برنامههای درسی الکترونیکی دانشگاهها در آینده و مشارکت بخشهای مختلف دانشگاه در ارتقای اثربخش یادگیری الکترونیکی محورهای این همایش ملی را تشکیل میدهند. لازم ذکر است که اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مجازی نیز در زمان بحران کوود 19 در این وبینار ارائه می شود. علاقه مندان می توانند برای دریافت لینک ورود به بخش های مختلف همایش به آدرس http://elearningcovid19.kntu.ac.ir مراجعه کنند.
محورهای همایش عبارتند از:
- انتقال تجربیات روش های تدریس و تولید محتوا در داخل و خارج از کشور
- روش های اثربخش آموزش الکترونیکی
- روش های ارزیابی و ارزشیابی کارآی دروس و دوره های الکترونیکی
- تجارب برگزاری کلاس های عملی و آزمایشگاه ها
- بررسی سامانه های موجود مدیریت یادگیری الکترونیکی و کلاس برخط
- مهارت های مورد نیاز دانشجویان برای یادگیری در محیط الکترونیکی
- توسعه حرفه ای اساتید دانشگاه در رابطه با تدریس، مدیریت کلاس برخط و آزمون
- فرهنگ سازی و توسعه تعاملات صحیح در فضای آموزش های الکترونیکی
- موضوعات مرتبط از جمله مباحث مالکیت حقوق معنوی و تجارب مسایل فرهنگی
