• 1400/03/02 - 09:04
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری وبینار صداقت آکادمیک و ارزیابی های الکترونیکی توسط قطب تکنولوژی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی

سومین وبینار قطب تکنولوژی آموزشی EDC با موضوع صداقت آکادمیک و ارزیابی های الکترونیکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی، برگزار می شود.

WhatsApp Image 2021-05-23 at 11.49.41

سخنرانان این وبینار دکتر شعله بیگدلی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر سلیمان احمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر نیکو یمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر آیین محمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر ریتا مجتهدزاده، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشند.

همچنین دکتر مریم سلیمانی موحد، مدیر واحد تکنولوژی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران این برنامه را مدیریت و همراهی می نمایند.

علاقمندان برای شرکت در این وبینار می توانند از تاریخ 1 خرداد 1400 از طریق سایت طبیب به نشانی tabib.iums.ac.ir برای ثبت نام اقدام نمایند.

ضمناً جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت واحد به نشانی https://edtech.iums.ac.ir مراجعه نمایید.