• 1397/09/26 - 06:37

برگزاری کارگاه تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از نرم افزار استوری لاین 3

دانشگاه علوم پزشکی مجازی بر اساس درخواست های دانشگاه های کشور کارگاه آموزشی تولید محتوای الکترونیکی با استفاده از نرم افزار استوری لاین 3 را در روز 6 آذرماه ماه 97 برگزار کرد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- یکی از بهترین روش‌ها برای افزايش بازده آموزشی، استفاده از نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای در رابطه با موضوع آموزشی مورد نظر است. در این کارگاه کار عملی با نرم افزار استوری لاین 3 ارائه شد. نرم افزار استوری لاین يكي از بهترين نر‌افزارها در زمينه توليد محتواي الكترونيكي چندرسانه‌اي است كه به دليل مزيت‌هاي رابط كاربري ساده و امكانات زياد جزو پرطرفدارترين ها در اين زمينه مي‌باشد. اهداف اختصاصی و کلی برگزاری این کارگاه به شرح زیر بود: - نوشتن سناريوی محتواي الكترونيكي . -اصول و روش های تولید محتوای الکترونیکی (اصول چندرسانه ای مایر) -ايجاد محتواي الكترونيكي با استفاده از نرم افزار استوري‌لاين -استفاده از تمام عناصر چندرسانه‌ای (صدا، تصویر، انیمیشن و...) در نرم‌افزار -ايجاد انواع آزمون‌هاي الكترونيكي مطالب کارگاه که در آن نمایندگانی از دانشگاه های علوم پزشکی بهبهان، تهران، رفسنجان، بابل، لرستان، ایلام، بیرجند، گلستان، قزوین، البرز، زاهدان، جهرم، هرمزگان و مجازی شرکت کرده بودند، توسط دکتر عیسی رضایی و دکتر منیژه هوشمند جا از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مجازی ارائه شد. در پایان به هریک از شرکت کنندگاه گواهی شرکت در کارگاه اهدا شد.