• 1398/02/28 - 07:46

برگزاری کارگاه نقش دهکده‌های سلامت در توسعه گردشگری

گردهمایی فعالان گردشگری سلامت در نخستین کارگاه نقش دهکده‌های سلامت در توسعه گردشگری در دانشگاه علوم پزشکی مجازی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- نخستین کارگاه نقش دهکده‌های سلامت در توسعه گردشگری با حضور فعالان صنعت گردشگری سلامت، تولیدکنندگان گیاهان دارویی، شرکت‌های توسعه گردشگری سلامت، طراحان دهکده‌های سلامت، صاحب‌نظران و کارشناسان بین‌المللی برگزار شد.

دکتر شهریار اسلامی‌تبار، مدیرکل دفتر بازرسی، پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو دبیر این کارگاه در سخنان خود با بیان ظرفیت‌های آب و هوایی، گیاهی و دانش پزشکی ایران، کشورمان را دارای بسترهای طبیعی مناسب برای احداث و توسعه دهکده‌های سلامت دانست و بیان کرد: دهکده سلامت امکانی نوین برای ارائه خدمات چندگانه پزشکی شامل تندرستی، درمان و بازتوانی در حوزه سلامت است.

وی همچنین با بررسی مشکلات حقوقی پرونده‌های گردشگری سلامت گفت: گردشگری سلامت کشور در بخش حقوقی نیازمند بازنگری است. بخش نخست کارگاه به تمرکز و تاکید کارشناسان طب سنتی بر ظرفیت‌های طبیعی کشور در تولید و صادرات داروهای گیاهی و گیاهان دارویی گذشت.

این کارگاه می­تواند مقدمه همایش بزرگی باشد که احتمالا در آذرماه برگزار خواهد شد و فعالان برجسته این حوزه در آن حضور خواهند داشت.