• 1396/02/15 - 12:06

برگزاری 15 کارگاه مدل سازی در سلامت به صورت آنلاین

کارگاه های آنلاین برگزار شده از سری ماموریت های ویژه توسعه دانش مدل سازی در علوم سلامت می باشند که توسط کارگروه مدل سازی های آماری، مرکز تحقیقات مدل سازی و با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاه ..

کارگاه های آنلاین برگزار شده از سری ماموریت های ویژه توسعه دانش مدل سازی در علوم سلامت می باشند که توسط کارگروه مدل سازی های آماری، مرکز تحقیقات مدل سازی و با همکاری مرکز آموزش مجازی دانشگاه در محل سالن کنفرانس پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت برگزار شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این کارگاه ها از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی به صورت آنلاین (ویدیو کنفرانس و وبینار) و حضوری شرکت داشتند.لازم به ذکر است، فایل های مالتی مدیا آموزشی این کارگاه ها نیز توسط مرکز آموزش مجازی کرمان تهیه گردیده است، تا در اختیار همه علاقمندان قرار گیرد.