• 1399/07/23 - 10:07

به صورت مجازی درس فارسی برای دانشجویان بین المللی ارائه خواهد شد

دانشگاه علوم پزشکی مجازی با معاونت بین الملل TUMS در حوزه آموزش مجازی بین الملل همکاری مشترک خواهند داشت.

با هدف تسهيل آموزش و یادگیری دانشجويان علوم پزشكى و گسترش همکاری های بین المللی، این دانشگاه قصد دارد برنامه های مشترکی را با همکاری كالج بين الملل و معاونت آموزشی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه آموزش مجازی بین الملل راه اندازی کند.

در این راستا جلسه ای با حضور آقایان  دکتر استاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر سبزواری، معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی همراه با دکتر ضیایی، معاون آموزشی پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، و دکتر شب بیدار معاون آموزشی و مشاور اجرایی کالج بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی مجازی روز سه شنبه 22 مهر 1399 از ساعت 11:30 لغایت 13 برگزار و در خصوص پتانسیل ها و ظرفیت های همکاری به بحث و تبادل نظر پرداختند.

واحد بین الملل