• 1396/11/10 - 09:02

بیش از 400 عنوان اثر برای دبیرخانه نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی ارسال شده است.

جلسه داوری نهایی آثار ارسال شده به نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی با حضور اکثریت اعضا کمیته علمی دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، ایران، تهران، اصفهان، شیراز، بیرجند و ... در مشهد برگزار شد و برترین آثار برای ارائه انتخاب گردید.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی-نهمین همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی با موضوعات متعددی چون محورهای سیاست گذاری و بین المللی سازی، آموزش مداوم و ضمن خدمت، ارزشیابی الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی در شبکه های اجتماعی، آموزش مجازی بیماران و جامعه (Public education)، یادگیری الکترونیکی ویژه توانیابان، طراحی محتوای یادگیری الکترونیکی، کاربرد فناوری های نوین در یادگیری علوم پزشکی، طراحی محتوای یادگیری الکترونیگی، کاربرد فناوری های نوین در یادگیری علوم پزشکی، دستگاه های همراه هوشمند (Smartphones)، دوراپزشکی(Telemedicine) در آموزش، اپلیکیشن موبایل، شبیه سازی (Simulation) و بازی سازی (Gamification) در آموزش علوم پزشکی، واقعیت مجازی(VR) و حرفه ای گری (Professionalism) و شبیه سازی دیجیتال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد. دکتر احمدی مشاور ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی با اشاره به محورهای برگزاری همایش بیان داشت: این همایش 8 دوره می باشد که برگزار شده و بعد از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و با رویکردی که معاونت آموزشی وزارت بهداشت در بسته های تحول و نوآوری در آموزش برای دانشگاه علوم پزشکی مجازی عرصه ای برای ارائه فعالیت های آموزشی در سطح کشور و در غالب یک برنامه هدفمند ارائه نمودند، این دانشگاه متولی همایش یادگیری الکترونیکی لذا دبیرخانه دائمی همایش یادگیری الکترونیکی در آموزش پزشکی و برنامه های مربوط به آن را پایش و رصد می کند. وی با اشاره به چگونگی برگزاری این همایش افزود: طی فراخوان های ارائه شده تا به حال، آثار زیادی از متقاضیان شرکت در این همایش، به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شده است و داوری در بین این آثار در دو مرحله از طریق سامانه و به صورت الکترونیکی انجام شد و مرحله نهایی به صورت جلسه حضوری در تاریخ 28 و 29 دی ماه با حضور اکثریت اعضا کمیته علمی دانشگاه های ایران، تهران، گناباد، تبریز، تربت حیدریه، اصفهان، بیرجند و ... در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد. در ادامه ، رئیس کمیته علمی همایش گفت: کارگاه هایی در طول زمان همایش خواهیم داشت. موضوعات زیادی برای همایش یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی ارائه شد اما از بین تمامی آنها 10 کارگاه با عنوان کارگاه های برتر انتخاب شده است که در طول زمان همایش برگزار خواهند شد. مسئول دبیرخانه دائمی همایش با اشاره به چگونگی ارائه آثار در همایش بیان کرد: با توجه به تعداد بالای آثار ارسالی به محل دانشگاه برگزار کننده، آثار انتخابی را در قالب پکیج های علمی با 5 محور طراحی نمودیم و هر پکیج با محور خاص خود شامل shot communication، پوستر، مقاله، کارگاه و سخنرانی جامع است. بیش از 400 عنوان اثر برای جشنواره ارسال شده و از بین این آثار 40 سخنرانی حضوری (short communication) و 320 پوستر پذیرفته شده است. نهمین نمایشگاه یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی و سومین جشنواره سینا http://cong-elearning9.mums.ac.ir/fa/ از تاریخ 18 لغایت 20 بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

NEWS_ELEARNING91