• 1399/05/24 - 04:35

تجربیات دانشگاه علوم پزشکی مجازی در توسعه آموزش مجازی کشور در زمان اپیدمی کووید 19 در همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید ۱۹ ارائه شد.

IMG-20200813-WA0006

همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید ۱۹، با مشارکت بسیار بالای پژوهشگران و استادان دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور و با سخنرانی دکتر خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت عتف برگزار شد.

همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید ۱۹، با حضور دکتر خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت عتف و صدها تن از مسوولین دانشگاه ها و متخصصی برجسته کشور در روزهای 21، 22 و 23 مرداد ماه برگزار شد. در روز دوم این همایش میزگرد تخصصی با عنوان توسعه کیفی، یادگیری عمیق، و ارزشیابی اجرای دوره با حضور معاون آموزشی وزارت عتف، معاونین آموزشی تعدادی از دانشگاه های فنی مهندسی کشور، مدیرکل نظارت وزارت عتف و دکتر آیین محمدی برگزار شد. در این میز گرد که موضوع آن تبادل نظر در زمینه مباحث فناورانه در اجرای آموزش های الکترونیکی برای برنامه ریزی های آتی بود، سیستم طراحی شده برای ارزشیابی و اعتباربخشی مراکز آموزش مجازی دانشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری توسط دکتر آیین محمدی ارائه شد. همچنین در قسمت بعدی همایش، تجربیات دانشگاه علوم پزشکی مجازی در توسعه آموزش مجازی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جمله ارائه سامانه نوید، زیرساخت های فنی، آیین نامه ها و دستورالعمل های تصویب شده برای آموزش مجازی و … توسط دکتر آیین محمدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون زیر ساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی و عضو انجمن یادگیری الکترونیکی ایران ارائه شد. مراسم اختتامیه همایش به مدت ۴۵ دقیقه در ساعت ۱۲:۳۰ با ارائه جمع بندی گفتگو های این سه روز و ارائه تصمیمات مرتبط با حضور مسوولین مرتبط برگزار گردید. لازم ذکر است که این همایش به صورت کاملا مجازی و بدون هیچگونه اختلال ارتباطی و فنی و با حضور بیش از 500 نفر شرکت کننده همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

IMG-20200813-WA0007 IMG-20200813-WA0008 IMG-20200813-WA0005 IMG-20200813-WA0008-th