• 1394/11/17 - 08:20

تسلیت درگذشت استاد گرامی آقای دکتر حسن فرسام

دانشگاه علوم پزشکی مجازی، وفات جناب آقای دکتر حسن فرسام استاد پيشكسوت داروسازي کشور را تسلیت به بازماندگان محترو و جامعه علمی کشور تسلیت می گوید.

PICTURE12

دکتر حسن فرسام 5 مهر 1311 در تهران به دنيا آمد و با استعداد و پشتكار بي‌نظيري که در رشته داروسازي از خود نشان داد از چهره‌هاي درخشان اين عرصه شد. او علاوه بر اخذ عالي‌ترين مدارك درزمينهٔ شيمي دارويي، در رشته‌هاي انگل‌شناسي، مالارياشناسي و علوم آزمايشگاهي نيز تحصيل كرد. نيم‌قرن حضور ارزشمند اين استاد گران‌قدر در دانشگاه علوم پزشكي تهران، بركات زيادي براي دانشگاه و كشور به ارمغان آورد.

وي علاوه بر انجام تحقيقات بسيار و كسب عناوين مختلف همچون استاد نمونه كشوري و پژوهشگر برتر، در پرورش چند نسل از تأثيرگذارترين افراد حوزه دارويي كشور نقش اساسي ايفا كرد. همچنين به‌عنوان مشاور ادواري سازمان جهاني بهداشت در طب سنتي و گياهان داروئي، عضو پيوسته فرهنگستان علوم پزشكي ايران، عضو گروه واژه‌گزيني پزشكي فرهنگستان زبان و ادب فارسي، عضو انجمن دانشمندان علوم داروئي آمريكا، عضو جامعه پژوهشگران گياهان دارويي آلمان و چندين انجمن داخل كشور خدمات بي‌نظيري را به ايران و ديگر كشورهاي جهان ارائه كرد.

پيکر مرحوم استاد فرسام ساعت 8 صبح روز يکشنبه 18 بهمن 94 با حضور اعضای هیات علمی، مسئولان و علاقه مندان به اين مرحوم از روبروي دانشکده داروسازي دانشگاه علوم پزشکی تهران تشييع خواهد شد.

16 PICTURE12 PICTURE12