• 1397/05/07 - 08:59
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه مشترک رئیس و معاونین مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در محل دانشگاه برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- جلسه مشترک رئیس و معاونین مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در محل دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزار شد. در این جلسه بعد از قرائت آیاتی از کلام الهی، دکتر سید ناصر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی ضمن خیر مقدم به میهمانان و حضار، به معرفی تجهیزات و امکانات دانشگاه علوم پزشکی مجازی پرداخته و در خصوص عملکرد، محتواهای تولید شده و همکاری با موسسات و مراکز معتبر دیگر توضیح دادند. در این جلسه چگونگی همکاری روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در استفاده از امکانات، تجهیزات و تخصص این دانشگاه در مجازی سازی مباحث تخصصی مربوط به روابط عمومی، بحث و تبادل نظر شد. متن تفاهم نامه و شرح سرفصل دروس نیز با همکاری این دو ارگان، تدوین و برنامه ریزی خواهد شد. جلسه مشترک رئیس و معاونین مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی در تاریخ 26 تیر ماه 1397 در محل دانشگاه برگزار شد.

8508 NEWS_RAVABETOMUMI2