• 1396/10/26 - 12:36

جلسه مشترک معاونت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی

نشست مشترک معاونت امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراهان با اعضا هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مجازی امروز در محل این دانشگاه برگزار شد.

NEWS_BEIN1

جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مجازی با معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز در دانشگاه علوم پزشکی مجازی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی، دکتر استاد و معاونین ایشان به همراه معاون گروه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کردی و همراهانشان برگزار شد.دکتر استاد با اشاره به فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی مجازی بیان کرد: ماهیت دانشگاه علوم پزشکی مجازی دو گانه است که شامل بخش دانشگاهی و بخش ستادی و کشوری مانند مشارکت برای تولید و ارائه محتوا برای سایر دانشگاهها می¬شود. ما آمادگی های لازم برای برنامه های کشوری را داریم. دبیر شورای عالی آموزش مجازی، دکتر استاد گفت: برای برگزاری دوره های بین المللی و کشوری و تولید محتوا  می توان به صورت مشترک با دانشگاهها عمل کرد.دکتر کردی، معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به فراهم شدن زیر ساخت های لازم برای آموزش های الکترونیکی بیان داشت: با توجه به زیر¬ساخت های موجود باید در حیطه های کمتر کار شده تمرکز بیشتری داشت. آموزش تنها قسمتی از فعالیت های الکترونیکی است. با توجه به تحصیل 25هزار دانشجوی خارجی در کشور بهتر است درصدی از آموزش های خود را به آموزش زبان فارسی اختصاص دهیم. با این کار استاد مربوطه به درس مورد نظر نیاز نیست به کشور همسایه برود و تدریس کند. او می تواند در محل ارتباط الکترونیکی بنشیند و به صورت آنلاین و الکترونیکی درس خود را به زبان فارسی ارائه دهد و یا از سیستم LMS آموزشی استفاده کنند.معاون بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کالج ما آموزش زبان انگلیسی و فارسی را به صورت دوره های کوتاه مدت ارائه می هد..ما درصدد طراحی فلوشیپ ها به زبان فارسی هستیم. با این کار می توانیم آموزش از راه دور را با زبان فارسی ارائه دهیم.دکتر سبزواری، معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مجازی در ادامه صحبت های ایشان گفت: بخش بین المللی دانشگاه علوم پزشکی مجازی در چند بخش فعالیت دارد. اولین فعالیت را می توان به برگزاری آزمون های بین المللی و داشتن تفاهم نامه با موسسات بین المللی اشاره کرد. آموزش این دوره ها و برگزاری تمامی آزمون ها در چندین شهر داخلی به صورت الکترونیکی می باشد. یکی از برنامه هایی که درصدد انجام آن هستیم آموزش افراد مرتبط با سلامت به صورت الکترونیکی است. گواهی این دوره ها بین المللی و در همه جای جهان اعتبار و اجازه فعالیت با آن را دارد. از دیگر فعالیت های بخش بین المللی تعامل با دانشگاه ها و موسسات جهان است که بتوان به چند زبان تولید محتوا کرد.دکتر سبزواری با اشاره به تلاش و مذاکره برای همکاری با دیگر مناطق معتبر جهان اذعان داشت: مراکزی را که برای همکاری انتخاب می کنیم اول ارزیابی کرده و اعتبار سنجی می¬کنیم.در پایان دکتر کردی و همراهان از امکانات و زیرساختهای موجود در دانشگاه بازدید نمودند.

خبر: فرناز اسدی عکس: مرتضی پولادی

NEWS_BEIN2 NEWS_BEIN3 NEWS_BEIN4 8564