• 1396/11/30 - 13:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسباتی کشور با رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مجازی

جلسه کیومرث داوودی، عباس میر نجفی، دکتر سید ناصر استاد و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مجازی به منظور بررسی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی مجازی در تاریخ 25 بهمن ماه برگزار گردید.

NEWS_HESABRASI2

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی- آقای کیومرث داوودی، معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسباتی کشور و آقای عباس میر نجفی، حسابرس کل هیات بهداشت، زیست محیطی و توسعه پایدار همراه با رییس دانشگاه علوم پزشکی مجازی دکتر استاد، به منظور بررسی عملکرد دانشگاه در تاریخ 25 بهمن ماه برگزار گردید. در این جلسه ضمن معرفی اجمالی از حیطه وظایف اختصاصی دانشگاه، نحوه تشکیل و راه اندازی، از فعالیتهای جاری و مالی دانشگاه علوم پزشکی مجازی به تبادل نظر پرداخته و در پایان از بخشهای مختلف دانشگاه بازدید به عمل آمد. نشست 25 بهمن ماه، در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل شد.

NEWS_HESABRASI3 7356