• 1400/02/18 - 06:52

جلسه هماهنگي براي همكاري هاي دوجانبه با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

به منظور هماهنگي بيشتر و همكاري براي توسعه فعاليت هاي مربوط به شتاب دهنده ايبال نشستي با معاون سياستگذاري و توسعه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري برگزار شد.

به منظور هماهنگي بيشتر و همكاري براي توسعه فعاليت هاي مربوط به شتاب دهنده ايبال نشستي با معاون سياستگذاري و توسعه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در روز يكشنبه 12/2/1400 برگزار شد. در اين جلسه كه با حضور دکتر جغتایی، مشاور وزیر بهداشت و مسوول کارگروه هماهنگی و پیشبرد شبیه سازی در علوم پزشکي، دکتر الیاسی، معاون سياستگذاري و توسعه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، دکتر رضایی، نماينده معاونت زيرساخت، و ساير نمايندگان وزارت بهداشت، و دانشگاه علوم پزشكي مجازي، برگزار شد، فعالیت های انجام شده و در حال انجام در حوزه های مختلف شبیه سازی و آموزش مجازی و اهمیت آن در آموزش پزشکی مطرح شد.

در اين نشست بعد از بحث و تبادل نظر، تصميمات خوبي براي حمايت مالي از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان دارای محصولات داخلی در حوزه آموزش پزشکی و به ويژه شبیه سازی گرفته شد.